Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
-
Alicja539
- Odważny i aktywny forumowicz
7 czerwca 2018, o 23:46
Cześć wszystkim!
Nie wiem czy to dobry temat, żeby wrzucić mój post ale jeszcze nie do końca się tutaj odnajduje.
Mam do was bardzo bardzo ważne pytanie.
Czy przy prawdziwych sytuacjach nerwow, stresu tez zdarza wam się dużo większe zdenerwowanie, lek i agresja? Czy jest to typowo nerwicowe. Miałam dzisiaj taka sytuacje i cała się trzeslam plus byłam przekonana, ze zaraz zwariuje (takie miałam mysli). Teraz czuje się rozdygotana wewnętrznie... To samo przy kłótniach czy nerwowych dyskusjach/ wymianach zdań jestem bardzo zdenerwowana i czuje duża agresje tym samym bojąc się ze stracę kontrole i coś komuś zrobię.. nieświadomie..
Czy to typowe nerwicowe objawy i myśli? Jak im zaradzić?

-
eyeswithoutaface
- Moderator
14 czerwca 2018, o 18:58
Typowe

Jak zaradzić? Olewac.
"Nie pytaj, czego potrzebuje świat. Zapytaj raczej, co sprawia, że ożywasz, i zrób to.
Bo to, czego świat potrzebuje, to ludzie, którzy budzą się do życia."