Witam ponownie!
Astorn, z tej strony. Od pewnego czasu mam problem ze... Stolcem. Moje stole sa zoltawe, nie smierdza jednak. W kupie nie ma krwi, sa za to niestrawione resztki pokarmu. Stolec jest cienki, ale nie jakos bardzo, zazwyczaj w krotkich kawalkach. Mam miec USG brzucha w czwartek, mam refluksa I nerwice, oba zdiagnozowane. Czy sadzicie ze to moze by zwiazane z nerwami i stresem od paru miesiecy? Dzis znowu przestraszylem sie, ze to moze by rak (mimo tego, ze rok temu bylem na onkologi po wypadku, ale to bylo zwapnienie na glowie po uderzeniu w dziecinstwie. A samo zwapnienie wyniklo w tomografi glowy po omdleniu - podnioslem sie za szybko I przeciagnalem. Uderzylem glowa w stol. Niepowiazana historia) I to text mimo swietnych wynikow w badaniach krwi.
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nerwica a zaburzenia... Trawienia I wydalania
- eyeswithoutaface
- Moderator
Stres, nerwy, zwłaszcza długotrwałe, bardzo często wpływają na czynności układu pokarmowego. I to w różny sposób. Tymbardziej ze cierpisz już na refluks, przy którym różne zaburzenia jelitowe występują znacznie częściej. Na Twoim miejscu nie doszukiwalabym się nowych chorób. Zrób odpowiednie badania, żeby przestać się niepokoić, ale na spokojnie. Nie analizuj, nie nakręcaj się tym objawem. Będzie dobrze 

"Nie pytaj, czego potrzebuje świat. Zapytaj raczej, co sprawia, że ożywasz, i zrób to.
Bo to, czego świat potrzebuje, to ludzie, którzy budzą się do życia."
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
A bierzecie cos na refluks i w jakich dawkach?Nie chudniecie przy tym?
Ja mam problem z tym.Zwracam po sniadaniu albo aby mnie rwie ze becze samym powietrzem.Nie jestem najedzona i ciagle glodna.I chudne.
Ja mam problem z tym.Zwracam po sniadaniu albo aby mnie rwie ze becze samym powietrzem.Nie jestem najedzona i ciagle glodna.I chudne.
Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
✌
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
- eyeswithoutaface
- Moderator
Inhibitory pompy protonowej
"Nie pytaj, czego potrzebuje świat. Zapytaj raczej, co sprawia, że ożywasz, i zrób to.
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Ja bralam jakis anesteloc ale nie pomagal.Dostalam cos innego ale te cholerne ulotki musze czytac i juz mam opór
Mimo ze zle sie czuje to nie biore bo sie boje skutkow ubocznych

Mimo ze zle sie czuje to nie biore bo sie boje skutkow ubocznych
Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz
Jak nie Ty to kto.
✌
Jak nie Ty to kto.