Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Nerwica, a stolce...

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Sylwia M.
Zarejestrowany Użytkownik

19 lipca 2016, o 18:58

Witam was,
Mam jeszcze jedno pytanie, jak na razie :)
Miał ktoś problemy ze stolcami? Ja np mam powiększony brzuch i stolce we wszystkich kolorach tęczy, raz są zielonkawe, raz jasne, raz ciemne, a w nich kawałki jasnego, kawałki ciemnego, cienkie, bobkowate... Każdy jest inny... Usg brzucha w normie, powinnam jeszcze robić jakieś badania? Na google już wchodzić nie chce, bo próbuje się tego oduczyć, ale też nie wyczytałam, aby ktoś miał takie objawy... Czy to tylko ja tak bezpośrednio opisuje mój stolec... :) a mnie bardzo martwi..

-- 19 lipca 2016, o 18:58 --
Na prawdę ja tylko mam ten objaw...?
Twoje ciało zawsze słucha Twoich myśli.
WWA

20 lipca 2016, o 14:33

I co nikt nie pomoże koleżance? :D a tak na serio jak Cię to tak martwi to idź zrób badania ale moim zdaniem jak nie ma krwi to zapomnij o temacie. :P
Bylem juz samobojca, mordercą, schizofrenikiem, chadowcem, gejem, ksiedzem, utracilem sens swojego zycia, mialem raka w tylku I w mozgu, nie kochalem swojej dziewczyny I ona nie kochala mnie, potrzebowalem akceptacji, a teraz mam to wszystko w dupie. :)
gość1
Gość

20 lipca 2016, o 15:22

Nie wiem nie ofladamq. Nic nie jem a mówiąc kolokwialnie mam sraczke. Podczas leku wydaje mi sie ze trawienie nie przebiega rak jak powinno więc moze to niestrawiona pasza#)
Awatar użytkownika
Sylwia M.

20 lipca 2016, o 18:37

Wiem, wiem, że tematu jakoś delikatnie nie opisałam :) robiłam usg brzucha, krew utajoną, i helicobacter pyroli, morfologię itd wszystko ok. Właśnie czytałam, że przy nerwicy trawienie się spiernicza... Oby to to, żebym sobie kolejnego nowotworu nie wkręciła.
Twoje ciało zawsze słucha Twoich myśli.
Awatar użytkownika
jacobsen

22 lipca 2016, o 22:50

Ja mam stolce bobkowate od kilku miesięcy co mnie zestresowało przyznam. Poza tym były już zolte, zielone, prawie białe ;) gastrolog powiedzial, ze to zjd, standard. A oprocz tego towarzysza Ci jakies inne objawy gastryczne?
ODPOWIEDZ