No mnie już wzięło na tego durniapudzianoska pisze: ↑11 lutego 2019, o 16:38Brawo Iwona, tak trzymać! Nie będzie grubas pluł nam w twarzIwona29 pisze: ↑10 lutego 2019, o 22:14Witaj laskapudzianoska pisze: ↑10 lutego 2019, o 22:01Co do bekania, to po stresie zdarzało się mieć takie puste odbijanie/bekanie dwa tygodnie. Pomagało mi siemię lniane i olewanieOstatni raz zdarzyło mi się to rok temu, od tamtej pory spokój. Jeśli chodzi o bóle po prawej stronie to też standard przy problemach z jelitami, najpewniej to skurcze lub też nagromadzenie gazów jelitowych w zgięciu jelita grubego. Do akceptacji. Dziewczyny, jak Wam mówią, że jesteście za chude to zwracajcie uwagę, że takie komentarze są nie na miejscu. Nikt kulturalny osobie otyłej nie mówi na wejściu - "o Boże co za grubas, czemu tyle żresz", za to chudym mówi się wszystko, co niezmiernie mnie wkurza
Sama na początku nerwicy schudłam 4kg i przez jakiś czas miałam schizę, że nie mogę schudnąć, bo jak schudnę, to wszyscy będą mówić, że jestem chora i znowu się wkręcę, że faktycznie jestem. Durne to, ale prawdziwe.
Wczoraj szefa syn do mnie przez sklep na wychodne ,,gdzie jest ta sucha ,,? No mnie zagotowalo....idę z zaplecza i mówię ...jak sucha?jestem jaka jestem i wypraszamy sobie takie durne teksty On wiecznie pije i jest gruby.Dziewczynu się patrzą a ja powiedziałam że nie chce słyszeć takich tekstów bo są nie na miejscu.
Są
Szlak mnie trafia bo nie jestem nie wiem jak chuda a docinki słyszę .![]()

Hustka mu do tego jaka jestem.
A jesteśmy debeściaki