Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Nerwica a pogoda?

Forum o nerwicy natręctw i jej objawach.
Omawiamy tutaj własne doświadczenia z życia z tym jakże natrętnym zaburzeniem.
Ale także w tym temacie można podzielić się typowymi natrętnymi lękowymi myślami, które pełnią rolę straszaków i eskalatorów lęku w zaburzeniu.
ODPOWIEDZ
wiktoria20
Zarejestrowany Użytkownik

25 maja 2022, o 20:42

Hejka jak tam u was z nerwicą kiedy pogoda jest straszna? U mnie masakra ogólnie przez ostatnie 3 dni drżą mi mięśnie, mam wrażenie że zaraz dostanę ataku paniki, myśli i tym że zaraz uduszę kogoś z mojej rodziny albo siebie uduszę przez co mam dziwne uczucie w rękach... Ogólny lęk czuje, mam wrażenie że zaraz zwariuję lub nwm co nogi mam jak z waty i wgl nwm co ze sobą zrobić....czy to w miarę normalne? Bo już się czułam bardzo dobrze a tu znów nawrót...jak tam u was? Jak działa na was pogoda? Jest dobrzej czy lepiej? Też przez ostatnie dni macie podobne objawy?
Ewa90
Zarejestrowany Użytkownik

25 maja 2022, o 21:17

No właśnie ja też od 3 dni jakoś tak czuje sie dziwnie wczoraj np myślałam że będę miała atak problem z oddychaniem i nie wiem czy pogoda ma wpływ na to może i tak bo jak ciepło to staram się wyjść z córką na spacer a od paru dni dom bo pogoda a i córka chora
ODPOWIEDZ