Zawsze myśle o sobie wtedy że chyba jestem jakąś wariatką

Znam też te zawroty chociaż mam je co jakis czas
Moja historia będzie jak wszystkie pewno ale chce i tutaj ją zamieścić bowiem wspólnie może jakoś jest lepiej...sama nie wiem. Może dlatego że wiem że tam ktos to czyta i rozumie. Bo moje otoczenie to już ma mnie dosyć, nie ma pojęcia jak ja się czuję a ja nawet już nikomu o tym nie mówię.
Mam obecnie 24 lata i pół

Potem przebiezka po lekarzacg roznej specjalnosci w w koncu wizyta u psychiatry - leki terapia. terapie taka prawidlowa mam od ponad roku i coz....ostatnio doszlysmy do wniosku ze nareszcie godze sie z choroba...eureka! Ale ja kur... nie chce sie godzic ja chce wyzdrowiec!!!!
Leki no tak bralam pare, obecnie jestem bez nich bo w sumie nie widzialam roznicy z nimi czy bez. Chociaz teraz mam dostac jakis dobry lek...zobaczymy.
W kazdym razie sluchajcie mam do was pytanie bo ogolnie nerwica charakteryzowac sie powinna atakami paniki. Ale ja oprocz tego pierwszego zaslabniecia atakow nie mam moze ze 3 razy sie powtorzyly. Ale za to od tego pierwszego razu ciagle czuje sie zle, ciagle jest mi (i teraz pora na objawy):

- słabo, tak że nawet chodzenie czasem staje sie trudnoscia, plus miekka ziemia i uczucie wpadania w nią (jakkolwiek to brzmi)
- ciagly lęk o zdrowie i swoje zycie
- ciagle uderzenia gorąca od pasa do głowy
- dretwienie stóp co jakis czas i policzków rowniez
- uciski w klatce piersiowej, uczucie jakby kolatania przeskakiwania serca
- zawroty głowy albio yuczucie jakbym w glowie miala wate i glowa staje sie lekka albo znowu ciezka
- zmeczenie nawet po marszu z kuchni do wc (kondycji nie mam najgorszej)
- czeste grzenia w srodku jakby
- ciagle jakies nastroje zlosci przeplatane z bezsilnoscia i brakiem checi na cokolwiek
- mdlosci
To tak w skrocie te najgorsze objawy, utrzymuja sie one caly czas w zasadzie z rozna czestotliwoscia
I na koncu dodam że od jakiegos czasu wieczorami nagle zaczynają piec mnie strasznie uszy i robią się czerwone i tak co wieczor z tymi uszami.
Ma ktos z was takie uszy dziwne?? Piekące palące uszy?
Bo znowu zaczynam sie bac że to może jakiś wylew czy coś....
Dziekuję za wyczytanie tej historii mojej