Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nerwica, czy początki schizofrenii, lęk przed zaśnieciem słyszenie głosów
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Z tymi głosami to dość świeża sprawa. Pierwszy raz doświadczyłem tego jakoś 3 miesiące temu. Sama nerwica w sumie ciągnie się za mną od wielu lat tylko, że po jaraniu parę lat temu uderzyło że zdwojoną mocą.
Nie wiem o co chodziło z tą żoną bo nawet jej nie mam, pocztą też nic nie wysyłam
-
- Gość
Też miałam czasem jakieś głosy, tak parę razy w życiu, tylko moje niestety miały sens 
Może zacząłeś słyszeć przez ściany?

Może zacząłeś słyszeć przez ściany?

-
- Odważny i aktywny forumowicz
Glosy i wizje przed snem ma każdy ale chyba tylko nerwicowcy je wyłapują ze strachem. To był mój koszmar na początku nerwicy. Myślałam ze tracę głowę a o dziwo teraz mam identycznie
Everything will be ok in the end. If it’s not ok, It’s not the end.
Ed Sheeran
Ed Sheeran
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Ostatnio miałem tak za dnia, że słyszałem rozmowę dwóch osób. Myślę no już całkiem zwariowałem zacząłem szukać skąd ta rozmowa dochodzi, oczywiście panika od razu ale na szczęście okazało się że to sąsiadka rozmawiała z kimś za ścianą