Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Moj facet ma małego penisa

Dział dla rozmów o naszej seksualności i ewentualnych problemach.
ODPOWIEDZ
Doriana
Nowy Użytkownik

26 listopada 2024, o 08:42

Nie wiem ile dokladnie ma bo nawet nie pytałam się go aby zmierzyć ( pewnie sam mierzył ale mi się nie przyzna) ale nie jest to wiecej niż 10 cm... Czyli bardzo mało
Awatar użytkownika
Plathon
Zarejestrowany Użytkownik

26 listopada 2024, o 22:34

I co z tego wynika?
Kazla

27 listopada 2024, o 11:55

Nie tak mało, widziałam kiedyś wpis na blogu, na którym było napisane ze jest to średnia dla mężczyzn w Azji. W Polsce średnia to jakieś 14 cm. Poza tym liczą się tutaj umiejętności a nie wielkość penisa.Facet posiadający dużego penisa również może być kiepski w te klocki. Poza tym jeśli tak naprawdę chciałabyś aby facet miał większego penisa to możesz mu podsunąć tabletki na powiększanie członka.
Doriana
Nowy Użytkownik

28 listopada 2024, o 13:27

Co takiego działa? Wiesz co, on się stara i nasz seks jest fajny.Nie mogę napisać, że jestem niezaspokojna ale musisz mnie zrozumieć, ze czasami miałabym ochotę na dłuższą i intensywniejszą penetrację.Z poprzednim partnerem miewałam orgazmy pochwowe, z aktualnym tego nie doświadczyłam (wylacznie przez pieszczenie łechtaczki, ale na pochwowy raczej szansy przy takim penisie nie ma). Ogólnie on sam wie, ze ma malego i mówił, ze chcialby go powiekszyć. Nie wiem jakbym mu podsunęła takie tabletki, nie chciałabym go obrazić
Kazla

2 grudnia 2024, o 11:30

Trudna sprawa, ale może znajdziesz jakiś delikatny sposób aby mu zasugerować...Znasz swojego faceta i powinnaś wiedzieć jak do niego trafić z tym problemem. Może po prostu zasugeruj mu, ze przeczytałaś o takich tabletkach i skoro mu to przeszkadza to może niech spróbuje.. .Sama kiedyś nie wierzyłam w ich działanie ale mój facet uparł się, żeby je przetestować i kupił sobie tabletki Penilarge.I o dziwo podziałały...Bo penis powiekszył mu sie o kilka centymetrów na pewno i nie było to jedynie wrażenie optyczne bo na pierwszy rzut oka było widać, że jest większy.
Doriana
Nowy Użytkownik

5 grudnia 2024, o 11:42

A ile brał? I czy mozna je kupić bez recepty?
Kazla

6 grudnia 2024, o 12:48

Jasne,ze tak, nie potrzebujesz na penilarge recepty i pewnie jakby były na recepte to mój by nie kupił bo nie wiem czy wybrałby się do lekarza biorąc pod uwagę jego awersję do lekarzy. Przyjmował je dłużej. No na pewno kilka miesięcy....
ODPOWIEDZ