Witam
Miał ktoś z was takie objawy somatyczne przy nerwicy lękowej jak Migotanie obrazu, zapadające się oczy, wirowanie oczów, potworny ból głowy.
pzdr
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Migotanie obrazu, zapadające się oczy, potworny ból głowy
- Guett
- Odważny i aktywny forumowicz
Tak, ja miałem tego typu objawy. Wydaje mi się że to co opisujesz to migrena oczna. Przed zaburzeniem nigdy tego nie miałem, pojawiło się to w czasie zaburzenia. Gdy pojawia się migrena oczna wydaje się tak jakby tracilo się wzrok, potem następuje ból oczu bądź głowy. Poczytaj sobie o tej migrenie ocznej, wydaje mi się że to właśnie opisales. Na szczęście nie ponosi się uszczerbku na wzroku 

i'm tired boss
- pietros
- Zarejestrowany Użytkownik
Dzięki za odpowiedz Guett
Ucieszyło mnie to że migrena oczna nie wpływa negatywnie na wzrok, przynajmniej oto jestem spokojny, może taki objaw jest ci znany jak: gluta w gardle jakby mi tam coś siedziało, muszę cały czas ślinę połykać, tak szybko mi się zbiera w gardle
Ucieszyło mnie to że migrena oczna nie wpływa negatywnie na wzrok, przynajmniej oto jestem spokojny, może taki objaw jest ci znany jak: gluta w gardle jakby mi tam coś siedziało, muszę cały czas ślinę połykać, tak szybko mi się zbiera w gardle