Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Masz wątpliwości dotyczace objawów? Omawiamy je, opisujemy
- nervous
- Zarejestrowany Użytkownik
jeszcze jedna głupia sprawa,
mam niedużą wade wzroku, mam okulary których nie lubię i staram się nie nosić, jednak od jakiegoś czasu nasiliły mi się objawy nerwicy lub DD i trochę pogorszył mi się wzrok. jednak kiedy noszę okulary, mam wrażenie odrealnienia jakiejś dziwnej wizji. to też nasza ukochana nerwica lub DD ?
ps. byłem u okulisty, zrobiłem nowe badania i nowe okulary- problemu to nie rozwiązało.
kuba
mam niedużą wade wzroku, mam okulary których nie lubię i staram się nie nosić, jednak od jakiegoś czasu nasiliły mi się objawy nerwicy lub DD i trochę pogorszył mi się wzrok. jednak kiedy noszę okulary, mam wrażenie odrealnienia jakiejś dziwnej wizji. to też nasza ukochana nerwica lub DD ?
ps. byłem u okulisty, zrobiłem nowe badania i nowe okulary- problemu to nie rozwiązało.
kuba
-
Aha aha bo powiem sczerze ze sie wystraszylam bo pierwszy raz tak mialam...
-
Witam. Czy przy nerwicy możliwy jest bol pachwiny i posladka?:/ Boli rowniez podbrzusze, taki bardziej dyskomfort i czasami kluję lewy jajnik. ide dzisiaj do lekarza i poproszę o skierowanie na usg. Często tak mam ze jak co boli to inne przestaje. I tak w kolko:/ jak tu nie dostać hipochondrii??? Jezeli to nie nerwica to pewnie cos powaznego..ech
- martusia1979
- Odburzony i pomocny użytkownik
Serena84 pisze:Witam. Czy przy nerwicy możliwy jest bol pachwiny i posladka?:/ Boli rowniez podbrzusze, taki bardziej dyskomfort i czasami kluję lewy jajnik. ide dzisiaj do lekarza i poproszę o skierowanie na usg. Często tak mam ze jak co boli to inne przestaje. I tak w kolko:/ jak tu nie dostać hipochondrii??? Jezeli to nie nerwica to pewnie cos powaznego..ech
temat rzeka ....dlatego najlepiej zanim (zgonimy cos na nerwice) zrobic sobie jakieś badania.Najlepiej ginekolog bo to podstawa skoro boli jajnik.
Jednak ja miałam takie same objawy jak ty leczyli mnie na kręgosłup(bo przeciez u nas teraz wszystko wina kregosłupa)

strach-przed-smiercia-szalenstwem-i-utrata-kontroli-t427.html
- nerwula93
a może to po prostu bolesna owulacja?Serena84 pisze:Witam. Czy przy nerwicy możliwy jest bol pachwiny i posladka?:/ Boli rowniez podbrzusze, taki bardziej dyskomfort i czasami kluję lewy jajnik. ide dzisiaj do lekarza i poproszę o skierowanie na usg. Często tak mam ze jak co boli to inne przestaje. I tak w kolko:/ jak tu nie dostać hipochondrii??? Jezeli to nie nerwica to pewnie cos powaznego..ech
ja tak miewam czasem wlasnie podczas owulacji, trwa to 1-2 dni
- nerwula93
oj ale przy bólach owulacji albo menstruacji też bardzo czesto boli kręgosłup szczegolnie jak ktoś ma chory albo krzywą miednicę.Serena84 pisze:Przy owulacji boli mnie bardziej. Mam problemy z ktegoslupem. Mama zauwazyla ze jak chodze to jedno biodro mam trochę niżej. Juto IDE na USG brzucha a za tydzień do
ginekologa. Jak zwykle zakladam najgorsze.
ale nic, idź na USG i przekonaj sie
- martusia1979
jak masz różnicę w biodrach to właśnie będziesz miała takie dolegliwości bo wtedy nic nie pracuje tak jak trzeba i napinaja sie własnie mieśnie to często też się bierze z przeciązenia jednej ze stron, możesz zrobić prosty test usiąść na podłodze i złącz nogi , a stopy odchyl w stronę głowy(aby był kont prosty) na pewno przy krzywym biodrze będziesz miała różnicę w długości obu nóg( jedna będzie dłuższa)...skorzystaj z fizjoterapeuty , który zajmuje sie nastawianiem ja byłam własnie ostatnio tylko wybierz kogoś kompetentnego, a nie jakiegoś partaczaSerena84 pisze:Przy owulacji boli mnie bardziej. Mam problemy z ktegoslupem. Mama zauwazyla ze jak chodze to jedno biodro mam trochę niżej. Juto IDE na USG brzucha a za tydzień do ginekologa. Jak zwykle zakladam najgorsze.

- schanis22
Serena84 , to na 100% nerwica miałam identyczne bóle , kompletnie mi przeszły , tylko nie wymyślaj chorób !Serena84 pisze:Witam. Czy przy nerwicy możliwy jest bol pachwiny i posladka?:/ Boli rowniez podbrzusze, taki bardziej dyskomfort i czasami kluję lewy jajnik. ide dzisiaj do lekarza i poproszę o skierowanie na usg. Często tak mam ze jak co boli to inne przestaje. I tak w kolko:/ jak tu nie dostać hipochondrii??? Jezeli to nie nerwica to pewnie cos powaznego..ech
W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
- jacobsen
Dziwny.. Wydaje Ci się. Ja myślałam, że osiągnę spokój po: Mri głowy, klatki piersiowej, szyi, EMG, echo serca, próbie wysiłkowej, panelu badań reumatologicznych, teście na boreliozie, po badaniu płynu mózgowo-Rdz., usg szyi, brzucha, tętnicy udowej itd.dziwny123 pisze:Ja chyba ciągle będę miał wątpliwości do momentu, jeśli kiedyś będę miał finansowe możliwości zrobienia manometrii przełyku i TK przełyku lub klatki piersiowej.
Ja te wszystkie badania miałam robione z czego mri głowy trzykrotnie. Co mi to dało? Nic. Co miało dać? Święty spokój, który osiągałam na sekundę.
-
Martusia zrobilam ten test i nogi rowne, może to nie to. Mimo wszystko kregoslup wiem ze jest z krxywiony.Shanis mialas takie pojedyncze klocia jajnika? Zwlaszcza jak się ruszam. Pieczę mnie też czasami pęcherz. Ech sypie się juz. Jutro się okaze.
- martusia1979
Serena84 pisze:Martusia zrobilam ten test i nogi rowne, może to nie to. Mimo wszystko kregoslup wiem ze jest z krxywiony.Shanis mialas takie pojedyncze klocia jajnika? Zwlaszcza jak się ruszam. Pieczę mnie też czasami pęcherz. Ech sypie się juz. Jutro się okaze.
tylko teraz pytanie czy dobrze to zrobiłaś.....widzisz niektórzy mieli tu podobnie albo tak samo , każdy coś podepnie pod siebie