Zdaje sobie ze wszystkiego sprawe tylko ze jak widac nie akceptuje tego,nie puszczak kontroli... i mi ciezko z tym :/ ciezko mi sb z tym poradzic...
Dziekuje Ci

sloneczko92 pisze:Martusia no wlasnie kazdy mi to powtarza, i wiesz sama na siebie jestem taka az zła ze ciagle tylko analizuje i poprostu moj strach przed smiercia, przed nieznanym, przed rakiem i ogolnie chorobami sięga zenitu poprostu...
Zdaje sobie ze wszystkiego sprawe tylko ze jak widac nie akceptuje tego,nie puszczak kontroli... i mi ciezko z tym :/ ciezko mi sb z tym poradzic...
Dziekuje Ci
No wlasnie tez sobie nieraz tak mysle... a dlaczego to mialoby mnie akurat spotkac? Dlatego ze mam nerwice? I od razu jakos moj umysl sie uspokaja...martusia1979 pisze:sloneczko92 pisze:Martusia no wlasnie kazdy mi to powtarza, i wiesz sama na siebie jestem taka az zła ze ciagle tylko analizuje i poprostu moj strach przed smiercia, przed nieznanym, przed rakiem i ogolnie chorobami sięga zenitu poprostu...
Dziekuje Ci
Sięgnij dna i odbij się od niego bo nie warto bać się czegoś czego nie ma albo jeszcze nie ma! Popracuj nad tym rozmyslaniem o przyszłości -BEZSENSU prawda? Zastanów się nad terazniejszością , np. co zrobić albo w jaki sposób aby było lepiej niż jest!
Dzięki za kciuki:) Ja za ciebie również trzymam.mikołaj33 pisze:Ok dziękuje za wsparcie Papryczka, i trzymam kciuki za twoje zdrowie
Słyszałem że przewlekły stres może negatywnie wpłynąć na działanie mięśni
mi w badaniu wyszła tężyczka, tylko powiedzieli mi, że to bardziej z nerwów się hiperwentylowałem no i masz babo placek wyniki na tężyczkę pozytywne
Biorę magnez uzupełniam wapniem i d3 - zobaczymy co mi to da......
tez myślałem o reumatologu i Fibromialgii
Tylko co to da
Wg. mnie to nazwa nadana dla zespołu objawów bólowych o niejasnej etiologii.
Leczy się to podobnie jak nerwice
dają SSRi i psychoterapia.