Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Maca
-
- Zarejestrowany Użytkownik
czy ktos probował korzenia Macy przy nerwicy lub depresji?
Mistrz 2021 (L)
- Guett
- Odważny i aktywny forumowicz
Jeśli już kupujecie tego typu suple, najlepiej wybierać wyciągi alkoholowe, najlepiej działają. Tabletki, kapsułki na drugim miejscu a napary na ostatnim. Sam o tym dowiedziałem się nie dawno i teraz jak coś będę dla siebie wybierał to będzie to na pewno wyciąg alkoholowy.
i'm tired boss
-
nigdzie nie widzialem wyciagu alkoholowego z tej roslinyGuett pisze: ↑15 sierpnia 2018, o 14:57Jeśli już kupujecie tego typu suple, najlepiej wybierać wyciągi alkoholowe, najlepiej działają. Tabletki, kapsułki na drugim miejscu a napary na ostatnim. Sam o tym dowiedziałem się nie dawno i teraz jak coś będę dla siebie wybierał to będzie to na pewno wyciąg alkoholowy.
Mistrz 2021 (L)
- Guett
- Odważny i aktywny forumowicz
https://www.sklep-naturalna-medycyna.co ... yenii.html
Tanie to jak na suplement nie jest, ale tylko takie dają dobre działanie.
Tanie to jak na suplement nie jest, ale tylko takie dają dobre działanie.
Ostatnio zmieniony 16 sierpnia 2018, o 18:52 przez Guett, łącznie zmieniany 1 raz.
i'm tired boss
-
no ja juz biore w kapsulkach od paru dni
Mistrz 2021 (L)
-
a ten wyciąg to na ile czasu by wystarczyl?
Mistrz 2021 (L)
-
Czy ktoś zaobserwował po macy zmiejszenie depresji czy nerwicy ?
-
ja nie...
Mistrz 2021 (L)
- Natalie1208
A ja tylko napisze, ze żadne suplemetny, ani żadne leki nie wyciągną Was z nerwicy i depresji
. Choćbyście niewiaodmo co próbowali , nic Was cudownie nie uzdrowi. To Wy sami mozecie sukcesywnie zmniejszać objawy zaburzenia doprowadzajac ostatecznie do permanentnego odburzenia.
I pisze to osoba, ktora niemal cale życie mierzyla się z tego typu dolegliwościami.

I pisze to osoba, ktora niemal cale życie mierzyla się z tego typu dolegliwościami.

-
nie kazdy ma sile by samemu zmniejszac objawy...to nie jest kwestia samej woliNatalie1208 pisze: ↑15 września 2019, o 13:14A ja tylko napisze, ze żadne suplemetny, ani żadne leki nie wyciągną Was z nerwicy i depresji. Choćbyście niewiaodmo co próbowali , nic Was cudownie nie uzdrowi. To Wy sami mozecie sukcesywnie zmniejszać objawy zaburzenia doprowadzajac ostatecznie do permanentnego odburzenia.
I pisze to osoba, ktora niemal cale życie mierzyla się z tego typu dolegliwościami.![]()
Mistrz 2021 (L)
- schanis22
Natalie1208 pisze: ↑15 września 2019, o 13:14A ja tylko napisze, ze żadne suplemetny, ani żadne leki nie wyciągną Was z nerwicy i depresji. Choćbyście niewiaodmo co próbowali , nic Was cudownie nie uzdrowi. To Wy sami mozecie sukcesywnie zmniejszać objawy zaburzenia doprowadzajac ostatecznie do permanentnego odburzenia.
I pisze to osoba, ktora niemal cale życie mierzyla się z tego typu dolegliwościami.![]()

W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
-
- Nowy Użytkownik
minęło parę lat od założenia tematu, ale poczułam jakiś rodzaj ukłucia złości po przeczytaniu słów "żadne suple nie pomogą". u jednego nie pomogą, ale u innego mogą pomóc. to żadna reguła! natomiast przeczytanie słów, że coś na pewno nie przyniesie skuteczności - na wstępie może komuś odebrać nadzieję na poprawę. wiecie co pomaga w nerwicy? NADZIEJA na poprawę. warto próbować, poszukiwać tego co na nas dobrze wpływa, szukać odpowiedniej ścieżki. gromadzić sobie "w szufladzie" takie pomoce, które w momencie kryzysowym wyciągniemy.
i jeszcze w temacie suplementów. na własnym przykładzie mogę potwierdzić, że adaptogeny działają, w momencie kryzysu psychicznego odstawiam też kawę i inne używki. dbam o swoje poczucie bezpieczeństwa, otulam się kocem, miłymi wspomnieniami, przyrulam, stosuję też magnez i kompleks witaminy d. terapia też jest ważna.
chciałam tylko napisać, że trzymam kciuki za wszystkich na psychicznym zakręcie. pamiętajcie, że po prostu Wasz organizm ma już dość: stresu, zmęczenia, bodźców. Dbajcie o siebie i nie traćcie nadziei na poprawę
i jeszcze w temacie suplementów. na własnym przykładzie mogę potwierdzić, że adaptogeny działają, w momencie kryzysu psychicznego odstawiam też kawę i inne używki. dbam o swoje poczucie bezpieczeństwa, otulam się kocem, miłymi wspomnieniami, przyrulam, stosuję też magnez i kompleks witaminy d. terapia też jest ważna.
chciałam tylko napisać, że trzymam kciuki za wszystkich na psychicznym zakręcie. pamiętajcie, że po prostu Wasz organizm ma już dość: stresu, zmęczenia, bodźców. Dbajcie o siebie i nie traćcie nadziei na poprawę