Witajcie. Poszukuję dobrego specjalisty psychiatry, który dopasowałby mi odpowiednie leki i postawił właściwą diagnozę. Może być prywatnie, liczy się efekt.
Drugie. Czy możecie polecieć mi jakieś miejsce, gdzie sensownie jest przejść terapię z różnymi zaburzeniami?
Proszę o pomoc.
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Lublin / lubelskie - poszukuję
Regulamin forum
Uwaga. Dział ten służy opinią użytkowników o swoich psychiatrach, terapeutach. Ktoś może leczyć się u dobrego specjalisty, podzielić się tym z innymi i wielu na tym może skorzystać.
Jednakże "Nowi użykownicy" nie mogą umieszczać tutaj swoich opinii z uwagi na bardzo częste autoreklamy.
Dlatego aby napisać opinię i aby można było kogoś polecać trzeba mieć minimum 10 postów.
Uwaga. Dział ten służy opinią użytkowników o swoich psychiatrach, terapeutach. Ktoś może leczyć się u dobrego specjalisty, podzielić się tym z innymi i wielu na tym może skorzystać.
Jednakże "Nowi użykownicy" nie mogą umieszczać tutaj swoich opinii z uwagi na bardzo częste autoreklamy.
Dlatego aby napisać opinię i aby można było kogoś polecać trzeba mieć minimum 10 postów.
- Wiktor96
- Zarejestrowany Użytkownik
Ja byłem u dwóch psychiatrów (mi nie pomogli), u 2 psychologów (którzy też za bardzo nie pomogli), teraz chodzę na terapie poznawczo-behawioralną (i tak na prawdę tylko taką polecam, by pracować z psychologiem a nie tylko mu opowiadać). Organowa 4a Lublin jeśli ktoś zainteresowany 

- TheHermit
- Zarejestrowany Użytkownik
prywatnie czy na NFZ? Ja chodziłam na Abramowicką na NFZ przez jakiś czas, ale szkoda gadać...Wiktor96 pisze: ↑26 listopada 2018, o 20:45Ja byłem u dwóch psychiatrów (mi nie pomogli), u 2 psychologów (którzy też za bardzo nie pomogli), teraz chodzę na terapie poznawczo-behawioralną (i tak na prawdę tylko taką polecam, by pracować z psychologiem a nie tylko mu opowiadać). Organowa 4a Lublin jeśli ktoś zainteresowany![]()

Why were you born
Just to play with me,
To freak out
Or to be beautiful, my dear?
Just to play with me,
To freak out
Or to be beautiful, my dear?