Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Linefor (pregabalina)
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Kochani, lekarz zdiagnozował u mnie zaburzenia lękowe. Przepisał mi Linefor w dawce 150 dziennie i z uwagi na brak chęci Welbox. Biorę linefor od środy wieczorem. Czy ktoś z was przyjmował linefor i może mi powiedzieć kiedy zacznie działać? Jutro wracam do pracy i jestem bardzo zestresowana od samego rana, bo lekarz powiedział, że około poniedziałku już powinny zacząć działać. Tymczasem mój stan się nie poprawił, bo już zastaniwam się co będzie jutro, w pracy. Będę wam wdzięczna za informację, czy linefor pomógł wam w nerwicy.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Tu masz o pregabalinie, poczytaj sobie: pregabalina-t14579.html
A odpowiadając konkretnie na pytanie to jak zwykle pewnie zależy od osoby, na jednego szybko, na drugiego wolno, na trzeciego wcale. Na mnie np. zadziałał po 3 godzinach
ale częściej to pewnie klasyczne 1-3 tygodnie bedzie.
A odpowiadając konkretnie na pytanie to jak zwykle pewnie zależy od osoby, na jednego szybko, na drugiego wolno, na trzeciego wcale. Na mnie np. zadziałał po 3 godzinach