Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Linefor (pregabalina)

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
bryjarka
Zarejestrowany Użytkownik

27 lutego 2022, o 12:07

Kochani, lekarz zdiagnozował u mnie zaburzenia lękowe. Przepisał mi Linefor w dawce 150 dziennie i z uwagi na brak chęci Welbox. Biorę linefor od środy wieczorem. Czy ktoś z was przyjmował linefor i może mi powiedzieć kiedy zacznie działać? Jutro wracam do pracy i jestem bardzo zestresowana od samego rana, bo lekarz powiedział, że około poniedziałku już powinny zacząć działać. Tymczasem mój stan się nie poprawił, bo już zastaniwam się co będzie jutro, w pracy. Będę wam wdzięczna za informację, czy linefor pomógł wam w nerwicy.
Luk

27 lutego 2022, o 12:26

Tu masz o pregabalinie, poczytaj sobie: pregabalina-t14579.html

A odpowiadając konkretnie na pytanie to jak zwykle pewnie zależy od osoby, na jednego szybko, na drugiego wolno, na trzeciego wcale. Na mnie np. zadziałał po 3 godzinach :DD ale częściej to pewnie klasyczne 1-3 tygodnie bedzie.
bryjarka

27 lutego 2022, o 12:32

Dziękuję ;) Muszę uzbroić się w cierpliwość. Najchętniej wzięłabym kolejny urlop żeby czekać w domu na jej działanie.
ODPOWIEDZ