Pytanie, czy ktoś z użytkowników miał badania w kierunku lamblii? Ewentualnie je leczył?
Teraz tak przyszło mi do głowy, że moje objawy nerwicowe (przemęczenie, niechęć do wszystkiego, lęki, problemy ze snem, brak apetytu i jadłowstręt) mogą mieć taką przyczynę/dodatkową przyczynę. Mi w badaniu krwi wyszło IGG dodatnie, ale to znaczy, że byłam zarażona igm niestety nie zrobiłam. Z kału nie wychodziło nic.
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
LAMBLIE a nerwica
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Ja robiłem ale nic mi nie wyszło.. w sensie nie miałem i nie mam.
Ale z tego co wiem to jednak jak są lamblie to te objawy są bardziej od strony układu pokarmowego.. no i z kału trzeba kilka razy oddać żeby ewentualnie wyłapać czy coś jest.. Ja robiłem tylko krew.
- Ruda1990
No tak ale ja mam właśnie kompletny brak apetytu... Oprócz tego zniechęcenie itp. ogólnie czuję się jakbym miała grypę (samopoczucie) plus te lęki poranneStl86 pisze: ↑8 sierpnia 2018, o 20:03Ja robiłem ale nic mi nie wyszło.. w sensie nie miałem i nie mam.
Ale z tego co wiem to jednak jak są lamblie to te objawy są bardziej od strony układu pokarmowego.. no i z kału trzeba kilka razy oddać żeby ewentualnie wyłapać czy coś jest.. Ja robiłem tylko krew.
-
No to może idź do lekarza to dostaniesz coś ns podstawie tego dodatniego iggRuda1990 pisze: ↑8 sierpnia 2018, o 20:23No tak ale ja mam właśnie kompletny brak apetytu... Oprócz tego zniechęcenie itp. ogólnie czuję się jakbym miała grypę (samopoczucie) plus te lęki poranneStl86 pisze: ↑8 sierpnia 2018, o 20:03Ja robiłem ale nic mi nie wyszło.. w sensie nie miałem i nie mam.