Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Koszmary, okropne sny
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Właśnie się obudziłam po juz 2 złym śnie dzisiejszej nocy ... oba były bardzo straszne i są prawie codziennie ... potem nie śpię boje się ze to coś oznacza , zawsze prawie dotyczą moich bliskich ze coś im się dzieje ... czy to jest normalne ? Bo siedzę i cala się trzęse i przez sen i przez leki ...
- lubie.ciastka
- Forumowy szyderca
Oczywiscie, ze w stanie lekowym rowniez sny nas strasza, ale absolutnie niczego to nie oznacza, poza tym, ze sie nie wyspisz
sama nie spie od dwoch godzin, bo za dwa tygodnie czeka mnie lot samolotem, czego panicznie sie boje, wiec wybudzil mnie koszmar z katastrofa lotnicza w roli glownej 

Czasami nie chodzi o to, aby się zmieniło na lepsze. Najczęściej chodzi o to, aby zmieniło się cokolwiek.
#CiastkoCoelho
#CiastkoCoelho
-
Ja juz się nie wysypiam od marca
mogę policzyć na palcach u rąk ile nocy miałam bez koszmarów , tylko ze fakt faktem zauważyłam że jeśli dzień mam naprawdę super i nie myślę kompletnie o zaburzeniu i nie mam analiz to te koszmary są ale nie budzę się z nich tylko rano wiem ze mi się śnił koszmar ale dojladnie tego snu nie pamiętam a kiedy dzień mam do dupy to te koszmary są bardziej silniejsze , obudźe się nagle i odrazu czuje jak ciarki mnie przechodzą i czuje lek
to jest masakra , chciałabym w końcu spać normalnie jak kiedyś 

- lubie.ciastka
- Forumowy szyderca
Będziesz spała normalnie, gwarantuje
Zaburzony masz cały układ emocjonalny, to nie działa tak, że w ciągu nocy zaburzenie lękowe nagle się wyłącza
Zaburzenia snu są bardzo typowe w nerwicy, miną w momencie wyjścia z nerwicy 

Czasami nie chodzi o to, aby się zmieniło na lepsze. Najczęściej chodzi o to, aby zmieniło się cokolwiek.
#CiastkoCoelho
#CiastkoCoelho
-
Dziękuję kochana za wsparcie