Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Kiwanie się ciała na boki
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Hej
odkąd mam zaburzenie i lekka derelke (3 miesiące) moje ciało kiwa się na boki, niekiedy jest tak ze stoję i się kołysze a nawet nie jestem tego świadoma jak np pisze cos na tel i ktoś mi dopiero zwróci uwagę.. macie tak w nerwie? Można to z tym połączyć?

-
Hmm no to pewnie przez nerwice. Wolałam zapytać bo w sumie błędnik tez takie objawy daje ale nie szukam sobie nic na siłę

- eiviss1204
- Odburzony Wolontariusz Forum
Divin pisal o bujankach, sa nawet jakies ćwiczenia. Musisz wejsc w spis treści - Divin- cwiczenia na bujanki 

-
O,dzięki! Ty to zawsze wspomozesz..eiviss1204 pisze: ↑8 października 2018, o 23:14Divin pisal o bujankach, sa nawet jakies ćwiczenia. Musisz wejsc w spis treści - Divin- cwiczenia na bujanki![]()
Ps. A te moje roskminy nerwicowe to są w śmieszne jak na to patrze z przymrużeniem oka
- crazyjack
też tak mam Klaudia, codziennie prawie chodzę po domu a jak stoję często się bujam, musze naprawde usiąść lub się położyć zeby mi przeszło ale jest trudno bo trzeba się zmusić, widziałem te ćwiczenia Divina są ok, mi pomaga rozchodzenie się
człowiek nie szczęścia szuka tylko siebie takiego, który najlepiej jest sobą...