Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Jak się czujecie, gdy gorszy okres lękowy mija ?

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
whyisthat
Zarejestrowany Użytkownik

16 października 2014, o 21:14

Hej, Jak sie czujecie po nasilonym okresie lękowym , gdy lęk mija,?
Ja mam zawsze tak, teraz też, że gdy męczą mnie jeszcze jakieś lekkie natręty ale sobie z nimi radzę, mam lęk ale niższy niż kilka dni temu, to czuje się hmm, pobudzony lekko, chce mi się żyć, jak wychodze do znajomych to dużo gadam, ale ciągle czuje napięcie, i tak jakby to napięcie mnie pobudzało ... eh nie wiem jak to wytłumaczyć :D Jak odwracam uwagę od lęku to nadal czuję napięcie i przez to jestem pobudzony itp itd. i obawiam się, że to może być hipomania..
Jeśli chodzi ogólnie o samopoczucie to jest dobre .. wszystko mnie cieszy, w sensie małe rzeczy.. zaczynam w koncu coś robic przegladac na necie cos co mnie interesuje, np dzisiaj poszedlem po soj wymarzony telefon to bylem mega happy i wgl. / albo pamietam jak kiedys mialem tez taki okres lepszy ( po okresię silnego lęęku) to np strasznie niezdecodowany bylem , np jak wybieralem utwor do nauki gry ( ktory si ciczy dlugo) to milion razy przegladalem i nie moglem sie zdecydowac..

sorki za chaos w tekscie ale jestem troszke pobudzony i przelękniony co to może byc.
Reap what you sow!
Awatar użytkownika
truskawkowo
Odważny i aktywny forumowicz

16 października 2014, o 22:25

Naprawdę nie mam siły do ciągłego wynajdowania chorób. Nie sadzisz, Why, że o wiele lepiej byś sobie radził z nerwicą, potrafiąc cieszyć się lepszym samopoczuciem, a nie doszukiwać się w tym choroby? Really? :roll:
Nie masz żadnego CHADa, wczoraj się z tego śmiałeś, a dziś znów jakieś wkrętki? I nie szastaj fachowymi pojęciami wydłubanymi gdzieś z googli, po prostu wbij sobie do głowy, że jesteś zdrowy, nic Ci nie dolega. Jesteś jedynie zaburzony, Twoje odburzanie idzie dobrym kierunku i po co to psuć?
Pobudzenie to normalna sprawa, długo jesteś w apatii aż tu nagle coś rusza do przodu CIESZ SIĘ TYM!
Więcej osiągniesz uśmiechem, niż wyrąbiesz mieczem.
William Shakespeare
Awatar użytkownika
April

16 października 2014, o 22:35

Why napiecie jest, bo sie nie odburzyles calkiem i to normalne, a pobudzony tez jestes, bo pewnie podekscytowany okresem dobrego samopoczucia, ja jak mam lepszy dzien to jestem nadaktywna i na przyklad strasznie duzo gadam, az samej mi sie to nienaturalne wydaje. Nie wkrecaj sie juz w zadne choroby, masz nerwice i tyle :D
Awatar użytkownika
truskawkowo

16 października 2014, o 22:40

Nie April, Ty pewnie tez masz CHAD :DD
A tak serio, to koleżanka wyżej dobrze prawi, więc dajże sobie spokój z tą hipomanią :P
Więcej osiągniesz uśmiechem, niż wyrąbiesz mieczem.
William Shakespeare
Awatar użytkownika
April

16 października 2014, o 22:52

Truskawkowo, a zebys wiedziala :DD Mialam kiedys, na poczatku mojej nerwicy :DD Dokladnie tak samo sie wkrecalam jak Why, ale juz dawno mi przeszlo :DD
whyisthat
Zarejestrowany Użytkownik

17 października 2014, o 02:00

dziękuję :*
Reap what you sow!
Awatar użytkownika
April

17 października 2014, o 11:00

Do uslug :D
ODPOWIEDZ