Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
HYDROKSYZYNA
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Hydroksyzyna to dobry lek, dziala na dopaminowe receptory D2 i serotoninowe 5ht2a, normalnie to jest dosc solidny lek na lęki. Ja sie wspomagam teraz jak odstawiam trazodon, ktory mial dużo skutkow ubocznych dla mnie
-
Czy hydroksyzynę można brać normlanie przy większym stresie na uspokojenie ? Np stresującą rozmową w pracy? Powiedzmy 2 dni i odstawić
Surfik.net - tu zarobię swój pierwszy milion.
-
Hydroksyzyne brałam na moje problemy po covidzie (nagłe kołatanie serca, ataki duszności, ataki paniki). Wzięłam 10 mg i zawsze był spokój. Natomiast kiedy mój stan znacznie się pogorszył i nerwica rozszalała się na dobre, Hydroksyzyna nie dała nic, tyle tylko że po silnym trzy godzinnym ataku w końcu usnęłam. Nie wiem czy to zasługa Hydroksyzyny, czy organizm był już tak wyczerpany.
- Aksyloksa
Hej, czy ktoś miał może po stosowaniu paru dni hydroksyzyny nagłe bóle serca od jeden do paru razy w ciągu dnia? Nasilają się intensywnością i częstotliwością im dłużej brałam, po przerwach znikają, a gdy znów biorę wracają. Szkoda mi rezygnować z hydroksyzyny, bardzo dobrze na mnie działa, biorę bardzo małe dawki, od 10mg do 20mg na dzień.
Fighting for better life
- joker1990
Dość długo mam kontakt z hydro i nie zaobrserowałem u siebie nic podobnego. Zdarzało się że dobowo potrafiłem zjeść 100mg lub w kroplówce 150 i nic, pomimo że mam dość wysokie ciśnienie i tętno >100.Aksyloksa pisze: ↑22 kwietnia 2023, o 22:38Hej, czy ktoś miał może po stosowaniu paru dni hydroksyzyny nagłe bóle serca od jeden do paru razy w ciągu dnia? Nasilają się intensywnością i częstotliwością im dłużej brałam, po przerwach znikają, a gdy znów biorę wracają. Szkoda mi rezygnować z hydroksyzyny, bardzo dobrze na mnie działa, biorę bardzo małe dawki, od 10mg do 20mg na dzień.
-
A jakie miałeś skutki uboczne po Trittico i po jakiej dawce?HysSpodGory pisze: ↑26 lutego 2022, o 00:10Hydroksyzyna to dobry lek, dziala na dopaminowe receptory D2 i serotoninowe 5ht2a, normalnie to jest dosc solidny lek na lęki. Ja sie wspomagam teraz jak odstawiam trazodon, ktory mial dużo skutkow ubocznych dla mnie
Ja biorę 75 mg przed snem i na drugi dzień przymulenie/zakręcenie nasilające się w ciągu dnia.
-
Hydroksyzyna u mnie mega dobrze się sprawdza. Jedyny minus to duża senność, ciężko się po niej skoncentrować i logicznie myśleć. Silnie uspokaja. Na somaty u mnie też pomaga.
Can someone tell me I'm not going crazy?

The thoughts in my head make me hate me

Maybe I'm too far from saving