Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
HYDROKSYZYNA
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Hydro to słaby lek, nie będzie fajerwerków. Ja kiedyś brałem 25 mg i też nic nie czułem specjalnego.
-
Witam nie chce się wtrącać ale to chyba nie chodzi o fajerwerki jak nie możesz spać weź coś mocnego wstań o 5 rób coś cały dzień tak żeby się zmęczyć zasnąć i powoli wróć do normalnego trybu.
-
-
- Odważny i aktywny forumowicz
-
Znajoma 65 latka poprosila mnie o tabsa hydry, bo nie może spać ostatnio. Zacząłem sie zastanawiać nad podaniem hydry osobie w takim wieku. Macie z tym doświadczenie jakieś?
-
Ja tez stosuje hydro jak juz nie daje rady. Działanie ma nie najgorsze, pamietajmy jak stany lekowe nie odchodza mozemy miec jakis "problem" w głowie, stad tabletka moze nie skutkowac...bynajmniej u mnie tak jest, w roznych stanach stosuje hydro i nie zawsze jest efekt, w zaleznosci od tego co akutalnie mi "dolega".
Niemniej stany, sprawdzony, nienajgorszy lek. No i bezpieczny. Dla ciała i umysłu, nie przewrocimy sie po nim no chyba ze zazyjemy 300mg na dobe
Wtedy to prawdopodobne, ja miałem kiedys wlasnie sytuacyjne takie stany lekowe ze stosowac 200-300mg. Troche byłem osłabiony ale skutek był. Pozdrawiam hydroksyzyncow 
Niemniej stany, sprawdzony, nienajgorszy lek. No i bezpieczny. Dla ciała i umysłu, nie przewrocimy sie po nim no chyba ze zazyjemy 300mg na dobe

-
Brałeś 200-300 mg naraz?pitersonic pisze: ↑21 kwietnia 2021, o 09:31Ja tez stosuje hydro jak juz nie daje rady. Działanie ma nie najgorsze, pamietajmy jak stany lekowe nie odchodza mozemy miec jakis "problem" w głowie, stad tabletka moze nie skutkowac...bynajmniej u mnie tak jest, w roznych stanach stosuje hydro i nie zawsze jest efekt, w zaleznosci od tego co akutalnie mi "dolega".
Niemniej stany, sprawdzony, nienajgorszy lek. No i bezpieczny. Dla ciała i umysłu, nie przewrocimy sie po nim no chyba ze zazyjemy 300mg na dobeWtedy to prawdopodobne, ja miałem kiedys wlasnie sytuacyjne takie stany lekowe ze stosowac 200-300mg. Troche byłem osłabiony ale skutek był. Pozdrawiam hydroksyzyncow
![]()
-
Podzielone na dawki, po jednej dawce w takiej wysokosci pewnie bym sie przerwocil 

-
To ile na raz brałeś i czemu tak dużo?pitersonic pisze: ↑22 kwietnia 2021, o 07:39Podzielone na dawki, po jednej dawce w takiej wysokosci pewnie bym sie przerwocil![]()
-
jak dobrze to piec tabletek tabletek 25mg x 3 (rano, poludnie,wieczor). Silne stany lekowe mialem, naprawde silne
-
I jak sie czules po takich dawkach?pitersonic pisze: ↑22 kwietnia 2021, o 22:03jak dobrze to piec tabletek tabletek 25mg x 3 (rano, poludnie,wieczor). Silne stany lekowe mialem, naprawde silne
-
fizycznie osłabiony lękowo - duża poprawa