Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Hej, krotkie pytanie
-
- Odważny i aktywny forumowicz
Czy metaliczny posmak w ustach,pieczenie jezyka i splywajaca flegma a do tego lekkie nudnosci to tez moga byc objawy nerwicowe? W sumie nic innego mi nie dolega ale od kilku tyg mam z tym klopot. Ogolnie jestem zdrowa ,moze mam lekka anemie ale to jest okropnie meczace. Nie sadze ze moze to byc nerwica ale pomyslalam ze moze jakos nieswiadomie zoladek mi sie od nerwow zaciska i soki zoladkowe to powoduja. Tylko nigdy sie z tym nie spotkalam na forum.pozdrawiam 

-
- Zarejestrowany Użytkownik
Metaliczny posmak w ustach może zwiastować różne dolegliwości. U mnie miało to raczej związek z tzw. nerwicą żołądka. Lekarz przepisał mi osłonę na żołądek i po kilku dniach było lepiej. Z naturalnych środków polecam Ci rumianek do picia (sypany), siemię lniane i sok z surowych ziemniaków.
- Ciasteczko
- Administrator
Cięzko jest zdiagnozować takie coś przez forum, może to być nerwica, ale nikt z nas nie zna Twojego stanu zdrowia, może masz jakiś stan zapalny czy coś, od tego się nie umiera, ale nawet lekarz pierwszego kontaktu coś więcej Ci powie niż my. My możemy tylko spekulować. 

Odburzanie, to proces - wstajesz, upadasz, wstajesz, upadasz... ale upierasz się, że idziesz do przodu.
Każdy ma tę moc. Nie odkładaj życia na później. Nigdy.
Każdy ma tę moc. Nie odkładaj życia na później. Nigdy.