Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

gorąco na twarzy

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
svenf
Zarejestrowany Użytkownik

9 września 2016, o 09:44

Czy ktoś z Was miał takie uczucie gorąca na twarzy? I ciepłych oczu:). Normalnie czuję się jakbym miała gorączkę ale jej nie mam. A twarz pali i piecze. Oczywiście mam jazdę że mam wysokie ciśnienie ale mierzenie sobie go i tak by nic nie dało bo w nerwicy na widok ciśnieniomierza już mam podwyższone. I tylko bym się nakręciła. Puls normalny a nawet wolny, bóli głowy nie ma i raczej spać mi się chce to prędzej z objawów mam niskie. Utrzymuje się to od 3 tygodni, ale na początku faktycznie miałam stan podgorączkowy.
Awatar użytkownika
myszusia
Odważny i aktywny forumowicz

9 września 2016, o 17:12

ja kiedys mialam podobnie. tez czulam wypieki,uderzenie goraca na twarzy a nawet lekkie mrowienie. setki tysiecy razy dotykalam czola czy aby przypadkiem to nie przeziebienie,ale czolo bylo chlodne i temp w normie. wiec to byl objaw nerwicy a dzialo mi sie tak bo akurat mialam stresujacy okres i widocznie odbilo sie takim objawem.a wiadomo nowy objaw=nowe doznania :) nie martw sie Svenf bedzie dobrze i minie tylko podejdz do tego jak do kazdego innego objawu ;)
" W życiu wygrywa tylko ten,kto pokonał samego siebie. Kto pokonał swój strach,swoje lenistwo,swoją nieśmiałość"
svenf
Zarejestrowany Użytkownik

9 września 2016, o 21:25

Jeju Myszusia dzięki że odpisalas. Właśnie niedawno zalała mnie fala gorąca i poty. Normalnie jakbym miała menopauze. Mam nadzieję że to tylko nerwica i przejdzie.
Awatar użytkownika
myszusia
Odważny i aktywny forumowicz

10 września 2016, o 13:13

Ja takie goraca i fale potu odczuwam często przed menstruacja spokojnie na menopauzę masz jeszcze czas ;)
" W życiu wygrywa tylko ten,kto pokonał samego siebie. Kto pokonał swój strach,swoje lenistwo,swoją nieśmiałość"
ODPOWIEDZ