Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Frisium ( KLOBAZAM )
- sarna87
- Zarejestrowany Użytkownik
Hello:) jestem w trakcie odstawiania benzo..;]przez pol roku zazywalam Frisium w dawce 5 mg dziennie(dwa razy po cwierc tabletki).Tereaz moj lekarz kazal mi zmniejszyc dawke tzn co drugi dzien nie brac popoludniowej dawki a od 20go calkowicie z niej zrezygnowac i brac tylko rano.Zaczelam odstawiac tydzien temu i mam pytanie-czy sennosc,trakie ogolnie rozbicie,troche depersonalizacji,nudnosci, to moga byc objawy odstawienne?Jesli mozecie to napiszcie jak u Was wygladalo odstawianie benzo.Pozdrawiam
-
- Odburzony i pomocny użytkownik
Ja bralam benzo troche inne ale benzo to benzo
i w sumie nie bralam taki czas jak ty tylko cos okolo 2 miesiecy. Bierzesz mala dawke wiec nie powinnas miec az takich objawow odstawiennych chociaz to zalezy od organizmu, niektorzy takiej dawki nawet by nie poczuli, a niektorzy przy takiej zasneli by na stojaco
Moze to byc tymczasowe efekt zmiejszania benzo w organizmie ale tez i efekt tego ze wiesz ze go odstawiasz 

Opis mojego wyzdrowienia z derealizacji i nerwicy dolaczam-sie-wyleczona-t3364.html
- sarna87
- Zarejestrowany Użytkownik
heh no wlansie,zalezy od organizmu;) kiedys juz bralam to frisium i to przez poltora roku!!! i z dnia na dzien odstawilam bo zaszlam w ciaze i nie mialam ZADNYCH objawow odstawiennych. Teraz raczej mam w du..ie ze odstawiam to benzo,jakos specjalnie sie nie przywiazalam do niego i nie zal mi sie z nim rozstawac;)