Witam! Niedawno dostałam przeciwlękowy lek od psychiatry FEVARIN. Jeszcze go nie brałam, bo trochę się boję leków i nie chcę jakiś dziwnych działam niepożądanych... Dodam, że mam prawdopodobnie depersonalizację (tu odsyłam, do mojego tematu i postu post44016.html#p44016 ).
Czy ktoś zażywał ten lek i może się podzielić swoimi przeżyciami?
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
FEVARIN - ktoś brał??
-
- Odburzony Wolontariusz Forum
A czy czytalas moze wpisy na forum o derealizacji i lęku?
artykuly-forum-o-derealizacji-i-deperso ... t4539.html
spis-tresci-autorami-t4728.html
Bardzo ci polecam tak apropo swojej historii
Jesli chodzi o leki antydepresyjne to opinie na internecie beda bardzo rozne. A fakt jest taki, ze jak chcemy sprobowac wspomagac sie lekiem to potrzeba zaczac go zazywac, bez nastawiania sie na najgorsze.
Lek taki wkreca sie do okolo 2 tygodni, moga byc rozne objawy uboczne (takie jak mozliwe objawy nerwicy) ale nie musi ich byc. A leki dzialaja na kazdego roznie.
artykuly-forum-o-derealizacji-i-deperso ... t4539.html
spis-tresci-autorami-t4728.html
Bardzo ci polecam tak apropo swojej historii

Jesli chodzi o leki antydepresyjne to opinie na internecie beda bardzo rozne. A fakt jest taki, ze jak chcemy sprobowac wspomagac sie lekiem to potrzeba zaczac go zazywac, bez nastawiania sie na najgorsze.
Lek taki wkreca sie do okolo 2 tygodni, moga byc rozne objawy uboczne (takie jak mozliwe objawy nerwicy) ale nie musi ich byc. A leki dzialaja na kazdego roznie.