Witam Pana Kretu!
Czytając ten temat wychodzi ,że masz jakieś konkretne pojęcie o różeńcu i tego typu specyfikach więc pozwolę sobie dopytać jeśli można

Pisałeś aby nie przyjmować różeńca dłużej niż 3 miesiące... dlaczego nie powinno się dłużej? jakieś skutki negatywne? chciałbym go brać z pół roku. Zacząłem jakieś półtora miesiąca temu od preparatu Destresan max w którego składzie był różeniec ale w dawce jedynie 20mg pozostałe to m.in melisa i magnez. Nie wiem czy mi to pomogło ale wydawało mi się ,że bardzo szybko na mnie to podziałało i lepiej się poczułem bardziej spokojny. Pomyślałem ,że to ten korzeń właśnie tak dobrze działa na mnie szczególnie czytając opinie o tym zielku i postanowiłem zakupić Rhodiole w której jest już 100mg. Nie wiedziałem na co się zdecydować czy na Rhodiole czy może tabletki o nazwie Korzeń Arktyczny no i zamawiając przez internet zamówiłem oba... postanowiłem pobrać trochę Rhodiolę a następnie zwiększyć jeszcze bardziej dawke i przestawić się na ten Korzeń który w jednej tabletce ma ponad 200mg a jest napisane ,że można brać 2 dziennie więc dawka naprawdę bardzo duża

Ogólnie jak na stan w jakim się znajduję itp. to czułem się całkiem spoko nie miewałem raczej wielkich załamań i ogromnego wewnętrznego niepokoju ale w ostatnich kilku dniach znowu trochę gorzej z tym ;-/ czy już przestawić się na ten korzeń czy dalej brać rhodiole? plusem rhodioli jest z kolei to ,że ma ona w składzie zestaw witamin z grupy B. Pół roku temu skończyłem brać citabax 20 (citalopram Ssri) i nie chcę już do nich wracać. Szczerze mówiąc jakoś super wyluzowanym człowiekiem nie byłem w tamtym czasie a jedynie na co mi to pomogło to potrafiłem się odezwać nawet do obcego człowieka np. w jakiejś kolejce czy coś co bez tych tabletek jest bradzo rzadko spotykane u mnie

sam byłem wtedy zadzwiony kiedy pierwszy raz mi się to "stało" no i fajnie bo komunikacja z ludźmi to niestety nie jest moja mocna strona ale poza czymś takim to ten citabax na nic innego nie podziałał chyba

Jeszcze jedna kwestia to czy kolega kojarzy tribulus terrestris? czy mogę go brać razem z różencem? tzn rhodiole rano a tribulus popołudniu po 7-8 godzinach?? Pozdrawiam.