Problem w tym , że chyba zakotwiczyłem sobie uwagę właśnie na tym i generalnie myśli od tych drgań oderwać nie mogę

Może Cię uspokoi to, że drganie powieki trwał u mnie ponad 2 miesiące. Nie pomagała żadna suplementacja. Ustąpiło, ale było dosyć denerwujące bo drganie było w najmniej nieprzewidywalnych momentach. Czytałem, że ciągłe drganie powieki mimo dobrego poziomu magnezu nasila z uwagi na zmęczenie mięśnia, które później jest podatne na długotrwałe drgania. Bardzo pomocne jest delikatny masaż w obrębie miejsca powieki, lekkie chłodzeni i ogrzewanie, żeby zregenerować mięśnie.dalashim pisze: ↑9 marca 2025, o 18:26No właśnie prawda ! Nie tyle samo drżenie jest problemem, bo właściwie w niczym nie przeszkadza … problemem jest poziom wkręcenia na tym somacie ! I właśnie to, że wydaje się to błahym problemem dodatkowo mnie mam wrażenie wkręca - przecież taki drobiazg nie powinien tak przykuwać uwagi![]()
Zrób sobie plan działań bo ja tak musiałem, żeby odrzucić złe myślenie i kolejne zastanawianie się czy to drżenie to "coś poważnego".