Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Endometrioza
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Zacznę od tego że ciężko przechodzę okres boli przed w trakcie i po ból w krzyżu brzucha ale czasem odczuwam ból w pochwie niewiem czy to miednica.No i oczywiście Google pokazały endometrioza .Byłam tydzień temu u ginekol bo miałam torbiel brałam leki i jajnik CZYSTY badanie dopochwowe ok jana macicy ok i wszystko ok.Na myśl o Endo odczuwam bóle w pochwie krzyżu i ból jajnika a niby wszystko ok .Mam 3 dzień cyklu.Jestem już tym zmęczona a z głowy nie potrafię wybić myśli o Endo bo chce dzieci a nerwa mnie blokuje. I wiem że można tylko zobaczyć Endo przez laparoskopie a ja strasznie się boję zabiegu a ginekolog twierdz I że jest wszystko ok
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Kochaniutka skoro lekarz widzi że jest już czysto to wydaje mi się że nie powinno być endo....
Może za bardzo o tym myślisz i się nakrecasz.Wiesz że myśli mają wielką moc ?!
Wiem też że człowiek ezko jest wykryć Endo...
Moja siostra jeździła 5x na się i ja z nią bo coś się działo a lekarze nie wiedzieli co jest.
A jakieś masz objawy które faktycznie mogą na nią wskazywać ?
Może za bardzo o tym myślisz i się nakrecasz.Wiesz że myśli mają wielką moc ?!
Wiem też że człowiek ezko jest wykryć Endo...
Moja siostra jeździła 5x na się i ja z nią bo coś się działo a lekarze nie wiedzieli co jest.
A jakieś masz objawy które faktycznie mogą na nią wskazywać ?
Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
✌
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
-
Teraz mam 3 dzień okres ból krzyża u trochę boli brzuch tylko mnie prxerszs ból w pochwie tak jakby boli miednica czy coś. NO I wpisałam objaw ból miednicy i już Endo. No tydzień przed okresem już czuje ten okres że ma przyjść ból krzyża brzucha jestem napięta i napuchnueta a jak czytałam dobrej Endo to już czuje ból mocniejszy i nawet lek o niepokój i boję się że ta myśl jest prawdziwa
-
Ty się nie nakrecaj.Ja też przed okresem kilka dni mam już bóle.Krzyzowe i ogólnie jajników.A nie wspomnę o piersiach jak mnie napierniczaja.Załamana89 pisze: ↑23 stycznia 2019, o 21:08Teraz mam 3 dzień okres ból krzyża u trochę boli brzuch tylko mnie prxerszs ból w pochwie tak jakby boli miednica czy coś. NO I wpisałam objaw ból miednicy i już Endo. No tydzień przed okresem już czuje ten okres że ma przyjść ból krzyża brzucha jestem napięta i napuchnueta a jak czytałam dobrej Endo to już czuje ból mocniejszy i nawet lek o niepokój i boję się że ta myśl jest prawdziwa
Ja bym się nie nakręcała bo aby strach wywolujesz niepotrzebny.
Okres to okres.Kazda ma jakieś bóle przed i w czasie.Nie myśl o Endo....
Jak nie Ty to kto.
✌
Jak nie Ty to kto.
-
Bardzo się tego boję bo chce dziecko a jakiś ciężko ni te myśli ogarnąć.
-
Bo się boisz właśnie i nie przyjmujesz do wiadomości że jest i może być ok.3maj się tego teraz.Jak będziesz się skupiała na tym to nie znajdziesz w ciaze.Ja się tak zestresowałam że nie dało rady.Objawy były ciazowe a ja nic.
Psychika może dużo a głównie mysli.
Nastaw się na pozytywne myslenie
Psychika może dużo a głównie mysli.
Nastaw się na pozytywne myslenie
Jak nie Ty to kto.
✌
Jak nie Ty to kto.
-
Może któraś z dziewczyn się wypowie lub cis doradzi bo ja już głupi a jestem bo hak miesiączka mam to tak ciało skanuje że masakra tu boli tam boli
-
- Odburzony Wolontariusz Forum
Ja nie jestem dziewczyną ale wiadomo już po twoich postach że pierwsze co potrzebujesz zrobić to te objawy, po dobrych badaniach, wrzucić do worka z napisem nerwica i nie kombinować tyleZałamana89 pisze: ↑24 stycznia 2019, o 13:47Może któraś z dziewczyn się wypowie lub cis doradzi bo ja już głupi a jestem bo hak miesiączka mam to tak ciało skanuje że masakra tu boli tam boli

-
Ja choruje na endometrioze jak będziesz potrzebowała więcej czegoś się dowiedzieć jak to u mnie wygląda to chętnie opowiem i ewentualnie rozwieje jakieś wątpliwości.
P.S I proszę się tak nie nakręcać mocno nie wyszukiwać na siłę jakiś chorób
nie szukać dziury w całym.

P.S I proszę się tak nie nakręcać mocno nie wyszukiwać na siłę jakiś chorób

What if I fall?
Oh,my darling,
What if you fly?
-
Niestety ja tez u siebie to podejrzewam,mam bardzo obfite okresy i nawet juz przy koncowce strasznie mnie boli w dole brzucha,to takie rozrywanie,szczypanie,nie wiem jak to nazwac .