Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
ELICEA
- smutna123
- Zarejestrowany Użytkownik
Czy ktoś z Was może brał.Elicee? Ze mną gorzej i chyba zacznę brać, ale tego leku nie znam i nie wiem jak dziala na odrealnienie DD DP i energię zyciowa
Be strong. For IT may be stormy now
But IT Cant Rain forever!!!
-
- Administrator
Tu masz watek o escitalopramie
lexapro-depralim-servenon-escitalopram-t431.html
A co do dzialania leku na dd i energie zyciowa to nie dowiesz sie z for niczego szczegolnego jesli chodzi o dzialanie, oprocz tego ze biorac 20 osob na kazdego dziala inaczej
Wiec po prostu jak chcesz sprobowac wspomoc sie lekami to radze nie zaczytywac sie w opiniach tylko zaczac brac.
lexapro-depralim-servenon-escitalopram-t431.html
A co do dzialania leku na dd i energie zyciowa to nie dowiesz sie z for niczego szczegolnego jesli chodzi o dzialanie, oprocz tego ze biorac 20 osob na kazdego dziala inaczej

Wiec po prostu jak chcesz sprobowac wspomoc sie lekami to radze nie zaczytywac sie w opiniach tylko zaczac brac.
Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
-
Koszmarny lek...lęki usuwa ale powoduje myśli samobojcze,zwiększona depresję,jadlowstret i zwiększają dwrealke bardzo. Po tym leku traci się zainteresowania i pasje a widzi tylko bezsens. W dodatku jest się po tym ciągle sennym i zmęczonym, z łóżka ledwo co można wstać
- smutna123
No własnie byłam mega ospala. Poza tym tyje się po nim często, a jak przytyje będę miała.kolejny problem. Jestem zakompleksiona, problemy może sama sobie tworzę ale na to składa się wiele aspektów. U mnie było już naprawdę dobrze ponad miesiąc, a teraz z dnia na.dzień Gorzej. Nie mam stabilności w życiu o to też ma wplyw. Nie chce leków bo mam dzieci i muszę mieć energię, a nie spać cały dzień. Chętnie bym zaszł się w pokoju, ale tak nie mozna wiem. Teraz biorę dziurawiec, magnez, ginko bilobal witaminę D3. Dziurawiec liczę, że pomoże. Zażywam dopiero 5dni. Po co nie mogę mówić o jakimś wpływie.
Be strong. For IT may be stormy now
-
Ja na nim bardzo schudłam (z 53kg na 46 O.o ). Jeść w ogolr nie mogłam, byłam zamulona i placzliwa, nic nie cieszyło. Polecam 5htp 

-
Na mnie 1\4 tabletki strasznie dzialala chodzi o zwiekszone I nasilone ataki