Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Dziwny zapach

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
marmazon
Zarejestrowany Użytkownik

5 marca 2019, o 02:48

Cześć wszystkim. Wiem, że teraz dowalę maksymalnie ale nie wiem co jest! Zauważyłem, że w sytuacjach kryzysowych wyczuwam od siebie dziwne zapachy. Ostatnio od jakiegoś czasu czuje zapach kupy, wcześniej wyczuwalem zapach papierosów mimo, że nie palę a jeszcze kiedyś był to mocz. Dziwne to jest, bo ponoć nie śmierdzę a ten zapach wyczuwam jakby w nosie i nigdzie więcej. Co to moze być, spotkał sie ktos z takim dziwnym objawem?
Zalękniona25

5 marca 2019, o 08:33

Ja mam taki objaw. Nie pisalam o tym tutaj bo to śmieszne. Czuje zapach karmy dla psów czasami, a to papierosow a to cos innego. Wkurzajace to jest.
Awatar użytkownika
Nerwowy
Hardcorowy "Ryzykant" Forum

5 marca 2019, o 11:57

marmazon pisze:
5 marca 2019, o 02:48
Cześć wszystkim. Wiem, że teraz dowalę maksymalnie ale nie wiem co jest! Zauważyłem, że w sytuacjach kryzysowych wyczuwam od siebie dziwne zapachy. Ostatnio od jakiegoś czasu czuje zapach kupy, wcześniej wyczuwalem zapach papierosów mimo, że nie palę a jeszcze kiedyś był to mocz. Dziwne to jest, bo ponoć nie śmierdzę a ten zapach wyczuwam jakby w nosie i nigdzie więcej. Co to moze być, spotkał sie ktos z takim dziwnym objawem?
Może to po prostu zapach potu? Od stresu zawsze człowiek inaczej się poci.
"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów” Albert Einstein.

“Nie mogę się lękać. Strach zabija umysł. Strach jest małą śmiercią, która niesie ze sobą całkowite unicestwienie. Stawię mu czoło. Pozwolę, aby zalał mnie i przelał się przeze mnie, a kiedy odpłynie, obrócę oko swej jaźni i spojrzę na jego drogę. Tam, gdzie przeszedł strach, nie będzie już nic. Zostanę tylko ja.” Frank Herbert, Diuna
marmazon

5 marca 2019, o 12:43

To nie jest pot, poza tym nie poce się ba smierdzaco i też nie ulatnia się nic ode mnie. Czuje w nosie tylko ten dziwny smród i to się dzieje w różnych miejscach.
tapurka
Dyżurny na forum Odważny VIP

5 marca 2019, o 14:38

To ja mam tak samo i też nie wiem co to jest ;D podejrzewam że tak jak pod wpływem stresu potrafimy sami wytworzyć różne objawy somatyczne, bóle, dziwne myśli, to też zmysł węchu może szwankować i stąd czujemy co czujemy.
you infected my blood
marmazon

6 marca 2019, o 22:42

Dziś znowu ten dziwny zapach, tym razem jakby pomieszana kupa z fajkami, no straszne to jest. Zastanawiam się czy to przypadkiem organizm nie wyrzuca przez skórę jakiś toksyn?
ODPOWIEDZ