Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Dziwny zapach
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Cześć wszystkim. Wiem, że teraz dowalę maksymalnie ale nie wiem co jest! Zauważyłem, że w sytuacjach kryzysowych wyczuwam od siebie dziwne zapachy. Ostatnio od jakiegoś czasu czuje zapach kupy, wcześniej wyczuwalem zapach papierosów mimo, że nie palę a jeszcze kiedyś był to mocz. Dziwne to jest, bo ponoć nie śmierdzę a ten zapach wyczuwam jakby w nosie i nigdzie więcej. Co to moze być, spotkał sie ktos z takim dziwnym objawem?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Ja mam taki objaw. Nie pisalam o tym tutaj bo to śmieszne. Czuje zapach karmy dla psów czasami, a to papierosow a to cos innego. Wkurzajace to jest.
- Nerwowy
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
Może to po prostu zapach potu? Od stresu zawsze człowiek inaczej się poci.marmazon pisze: ↑5 marca 2019, o 02:48Cześć wszystkim. Wiem, że teraz dowalę maksymalnie ale nie wiem co jest! Zauważyłem, że w sytuacjach kryzysowych wyczuwam od siebie dziwne zapachy. Ostatnio od jakiegoś czasu czuje zapach kupy, wcześniej wyczuwalem zapach papierosów mimo, że nie palę a jeszcze kiedyś był to mocz. Dziwne to jest, bo ponoć nie śmierdzę a ten zapach wyczuwam jakby w nosie i nigdzie więcej. Co to moze być, spotkał sie ktos z takim dziwnym objawem?
"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów” Albert Einstein.
“Nie mogę się lękać. Strach zabija umysł. Strach jest małą śmiercią, która niesie ze sobą całkowite unicestwienie. Stawię mu czoło. Pozwolę, aby zalał mnie i przelał się przeze mnie, a kiedy odpłynie, obrócę oko swej jaźni i spojrzę na jego drogę. Tam, gdzie przeszedł strach, nie będzie już nic. Zostanę tylko ja.” Frank Herbert, Diuna
“Nie mogę się lękać. Strach zabija umysł. Strach jest małą śmiercią, która niesie ze sobą całkowite unicestwienie. Stawię mu czoło. Pozwolę, aby zalał mnie i przelał się przeze mnie, a kiedy odpłynie, obrócę oko swej jaźni i spojrzę na jego drogę. Tam, gdzie przeszedł strach, nie będzie już nic. Zostanę tylko ja.” Frank Herbert, Diuna
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
To ja mam tak samo i też nie wiem co to jest ;D podejrzewam że tak jak pod wpływem stresu potrafimy sami wytworzyć różne objawy somatyczne, bóle, dziwne myśli, to też zmysł węchu może szwankować i stąd czujemy co czujemy.
you infected my blood