Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Dziwne uczucie po przebudzeniu
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Cześć. Czy wy też macie takie dziwne uczucie po przebudzeniu przy zaburzeniach lękowych? Jak się obudze to czuję się tak, że musze ruszać gwałtownie jakąś częścią ciała, nie mogę leżeć spokojnie. W klatce mam uczucie spięcia/ucisku. Macie jakoś radę na to?
- eyeswithoutaface
- Moderator
Bierzesz jakies leki? Jeśli tak - od kiedy?
"Nie pytaj, czego potrzebuje świat. Zapytaj raczej, co sprawia, że ożywasz, i zrób to.
Bo to, czego świat potrzebuje, to ludzie, którzy budzą się do życia."
Bo to, czego świat potrzebuje, to ludzie, którzy budzą się do życia."
- katarzynka
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Od dawna masz takie objawy, czy wystąpiły dopiero ostatnio? być może to skutki uboczne leku, nie zauważyłeś nic takiego w ulotce?
jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
- katarzynka
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Może właśnie to początkowa faza wkręcania się leków, jednak silnie oddziałują na ośrodkowy układ nerwowy. Ze mną też się działy dziwne rzeczy, więc myślę, że nie ma powodu do niepokoju 

jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.