Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Drgające mięśnie - czy na pewno nerwica?
- Celine Marie
- Zarejestrowany Użytkownik
Mi wszystko drga ,więc to nerwica (biorę dużo magnezu)
"Już nie pamiętam prawie
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Ja muszę zacząć brać magnez jak 3ba a nie raz na kilka dni .Nie jestem przyzwyczajona .A mam skurcze duze
Ale będzie dobrze.Sie pobierze i git majonez

Ale będzie dobrze.Sie pobierze i git majonez

Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
✌
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
- Medea
Ja dostałam asparagin i neurovit.Biore od wtorkuCeline Marie pisze: ↑5 sierpnia 2018, o 13:13Mi wszystko drga ,więc to nerwica (biorę dużo magnezu)
„To też minie”…bo wszystko przemija 

-
Mi po kilku latach uspokoilo sie,ale wczesnie drgaly mi,skakaly miesnie na calej powierzchni ciala.Po prostu zyly swoim zyciem ehh

- nigra88
To normalne ponieważ napięcie mięśniowe w czasie nerwicy jest wieksze nawet w czasie spoczynku. I czasem musi się uwolnić w formie drgań czy skurczów. To naturalna reakcja. Plus rzeczony wyzej brak magnezu, witamin z grupy b lub potasu (spowodowany stresem i ciągłym napięciem).
"Zastanów się, przed czym chroni cię twój strach, a zgodzisz się ze mną. I zobaczysz swoje szaleństwo."
- nigra88
Mnie drgają powieki, łydki, uda, ogólnie wszystkie mięśnie co trochę łącznie- co najśmieszniejsze- z językiem. Po dużych dawkach magnezu się poprawia trochę a najbardziej jak mija nerwica.
Tak sucha27, martwiliśmy się ale to jednak nic innego tylko nerwica bo jaka szanująca się choroba mająca takie irytujące i ciagle objawy jak tiki języka ustaje kiedy się wyciszysz? Ja chyba nie znam a wole już nie pytać dr Google. Jak mam zejść na coś to chociaż na spokojnje
Tak sucha27, martwiliśmy się ale to jednak nic innego tylko nerwica bo jaka szanująca się choroba mająca takie irytujące i ciagle objawy jak tiki języka ustaje kiedy się wyciszysz? Ja chyba nie znam a wole już nie pytać dr Google. Jak mam zejść na coś to chociaż na spokojnje

"Zastanów się, przed czym chroni cię twój strach, a zgodzisz się ze mną. I zobaczysz swoje szaleństwo."