Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Derealizacja a pustka w głowie
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Czy też macie/mieliście uczucie pustki w głowie podczas zaburzeń nerwicowych/derealizacji? Czuje jakby nie docierało do mnie to co sie dzieje dookola mnie, to co ktoś do mnie mowi, to co czytam. Nie widze w głowie zadnych wyobrażen tylko czuje pustke. Nie mogę się na niczym skupić, koncentracja równa się zero, tak samo pamięć. Czuję jakbym ogłupiała, nie ogarniam prostych spraw jak zrobienie zakupów czy ugotowanie obiadu. Jakbym straciła swoją wiedzę i inteligencję. Do tego postrzegam świat dziwnie płasko, dwuwymiarowo. Powiedzcie kiedy to mija i co zrobić żeby minęło.
- dankan
- Odburzony i pomocny użytkownik
Tak takie objawy występują w zaburzeniach lękowych i dd a jeśli chodzi o to co zrobic aby minęlo to zachęcam do zapoznania się z materiałami: derealizacja-depersonalizacja-artyku.html wszystko masz bardzo szeroko omówione, bo żeby coś z tym zrobić to trzeba moim zdaniem poznać temat i wszystko to co napisane przepisać ci tutaj. Dlatego poznaj to c już zostało stworzone i dopiero wtedy pytania o to co z tym robić mogą miec jakikolwiek sens, bo coś będziesz wiedziała. Możesz na poczatek chociaż przeczytać ten temat derealizacja-depersonalizacja-pytania-o ... t3177.html i odsluchać nagrań dwóch o tym derealizacja-depersonalizacja-wyja-nien ... t4531.html oraz derealizacja-depersonalizacja-odburzeni ... t4535.html
Bez tego to według mnie czarna dupa
Bez tego to według mnie czarna dupa

Najlepsza instrukcja pozbycia sie nerwicy plus inne wpisy ludzi z forum
moja-historia-plus-moje-odburzanie-t5194.html#p49014
spis-tresci-autorami-t4728.html
moja-historia-plus-moje-odburzanie-t5194.html#p49014
spis-tresci-autorami-t4728.html
-
u mnie to byla kiedys codziennosc , obecnie jest ciut lepiej , napiecie wplywa na funkcje poznawcze bardzo. i tutaj trzeba duzej pracy by to zniwelowac.
Mistrz 2021 (L)
-