Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

derealizacja a anemia

Tutaj znajdziesz wszystkie treści (wpisy, nagrania) o stanach nierealności ich objawach, przyczynach, mechanizmach, odburzaniu.
ODPOWIEDZ
Lukasbak
Nowy Użytkownik

22 września 2024, o 20:53

Jestem nowy tutaj i mam pewien problem. Rok temu zmagałem się z lękiem, ale udało mi się wrócić do normalności i wszystko jakoś się ułożyło. Jednak ostatnio, korzystając z okazji, zapaliłem trochę zioła. Nie odczułem tak zwanego "bad tripa", który zdarzał mi się wcześniej po takich sesjach palenia, i nigdy nie miałem większych skutków ubocznych. Jednak po kilku dniach pojawiło się u mnie ciągłe zmęczenie, a świat wydaje się jakby za lekką szybą. Podczas aktywności fizycznej kręci mi się w głowie.

W międzyczasie otrzymałem wyniki badań, z których wynika, że mogę mieć lekką anemię. Bardzo zacząłem się martwić, czy nie jest to derealizacja, i boję się, że może to być powrót problemów psychicznych. Czy ktoś jest w stanie mi powiedzieć, co to może być, i czy moje obawy są słuszne?

Z góry dziękuję.
ODPOWIEDZ