Hej,
właśnie zaczynam czytać ww. pozycję. Ktoś czytał? Polecacie? W necie dużo pozytywnych opinii.
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Dale Carnegie ,,Jak przestać się martwić i zacząć żyć"
- Formenos
- Odburzony i pomocny użytkownik
Jeszcze nie, ale gorąco polecała mi tę książkę moja psychoterapeutka - jest na liście moich oczekujących do przeczytania.
Jak przeczytasz, to proszę o opinię
Jak przeczytasz, to proszę o opinię

"A Ci, którzy tańczyli zostali uznani za szalonych przez Tych, którzy nie słyszeli muzyki"
- Marigoldmus
- Zarejestrowany Użytkownik
A jest gdzieś w necie do ściągnięcia?
-
Hej
Też jestem w trakcie "przerabiania" tej książki. Niestety w necie nie ma, ale jest za to audiobook. Możesz sobie włączyć i posłuchać podczas codziennych zajęć. Ogólnie zaczęłam od "Jak zdobyć przyjaciół i zjednać sobie ludzi " świetna książka, odwraca uwagę od siebie, swoich myśli, a pokazuje, że czasem warto skupić się na innych. I to naprawdę działa. Serdecznie polecam
Też jestem w trakcie "przerabiania" tej książki. Niestety w necie nie ma, ale jest za to audiobook. Możesz sobie włączyć i posłuchać podczas codziennych zajęć. Ogólnie zaczęłam od "Jak zdobyć przyjaciół i zjednać sobie ludzi " świetna książka, odwraca uwagę od siebie, swoich myśli, a pokazuje, że czasem warto skupić się na innych. I to naprawdę działa. Serdecznie polecam
-
Ja poproszę mandaryna154@wp.pl
- jestemjakajestem
- Odważny i aktywny forumowicz
Bzrdzoooooo polecam, czytam ja trzeci raz i zawsze ds nowego z niej wnoszę, mam zawsze ja pod ręką.....dostalam od koleżanki w prezen ie, bardzo mnie ładuje taka dobra motywacja
-
- Odważny i aktywny forumowicz
Słuchałam, bardzo ciekawa lektura! Sporo prostych mądrości życiowych, wiadomo, ze trzeba trochę przymknąć oko na niektóre cudowne przemiany (mam do nich dystans
), ale jednak można coś dla siebie z tego wynieść i warto chyba do niej wracać, nazwałabym to poradnikiem "Jak być dobrym dla siebie i innych" w sumie.