Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Czy ktoś wie gdzie pracuje Victor?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
We wrocku tak wynika z ogłoszenia jesli chodzi o poradnie https://www.emocjobranie.pl/oferta/ A skad jestes?
- Ciasteczko
- Administrator
Haha, jak przeczytałam temat , to myślałam, że ktoś chce mu zrobić krzywdę

Odburzanie, to proces - wstajesz, upadasz, wstajesz, upadasz... ale upierasz się, że idziesz do przodu.
Każdy ma tę moc. Nie odkładaj życia na później. Nigdy.

- Nipo
- Dyżurny na forum Odważny VIP

Ciasteczko pisze: ↑28 kwietnia 2018, o 11:27Haha, jak przeczytałam temat , to myślałam, że ktoś chce mu zrobić krzywdę![]()
![]()
- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
HahaCiasteczko pisze: ↑28 kwietnia 2018, o 11:27Haha, jak przeczytałam temat , to myślałam, że ktoś chce mu zrobić krzywdę![]()
![]()

(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
- Ciasteczko
- Administrator
Victor, uciekaj, to pułapka 

Odburzanie, to proces - wstajesz, upadasz, wstajesz, upadasz... ale upierasz się, że idziesz do przodu.