Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Czarne scenariusze
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Hejo to znowu ja u mnie juz o wiele lepiej przyzwyczailem sie ze mam to dd , lekow takowych brak. Ale niestety jak już odbiłem się od nerwicy to zaczeły prześladować mnie czarne scenariusze dotyczące czegokolwiek, znajomych etc nie są to takie typowe straszaki na zasadzie ze kogos zadzgam czy cos tylko po prostu takie depresyjne ze caly swiat robi mnie pod prącie, nie moge nikomu zaufac bo odrazu mam jakies jazdy ze mnie radośnie! na kase albo cos ;x :/ jak sobie z tym radzic
- WillBeBetter
Mam podobnie do Ciebie, straszny ze mnie czarnowidz, wszędzie widzę, że chcą mnie oszukać (naprawa auta, remont).. zatruwa to życie niemiłosiernie.
- Olalala
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Tutaj pomoże psychoterapia. Te myśli mają swoje źródło w przekonaniach na temat ludzi/ świata, a głębiej w przekonaniach na swój temat. Potrzebna jest praca nad sobą, nad poczuciem własnej wartości.xDep98 pisze: ↑16 września 2020, o 12:51Hejo to znowu ja u mnie juz o wiele lepiej przyzwyczailem sie ze mam to dd , lekow takowych brak. Ale niestety jak już odbiłem się od nerwicy to zaczeły prześladować mnie czarne scenariusze dotyczące czegokolwiek, znajomych etc nie są to takie typowe straszaki na zasadzie ze kogos zadzgam czy cos tylko po prostu takie depresyjne ze caly swiat robi mnie pod prącie, nie moge nikomu zaufac bo odrazu mam jakies jazdy ze mnie radośnie! na kase albo cos ;x :/ jak sobie z tym radzic
-
Tak myślałem , dziękujeOlalala pisze: ↑16 września 2020, o 15:17Tutaj pomoże psychoterapia. Te myśli mają swoje źródło w przekonaniach na temat ludzi/ świata, a głębiej w przekonaniach na swój temat. Potrzebna jest praca nad sobą, nad poczuciem własnej wartości.xDep98 pisze: ↑16 września 2020, o 12:51Hejo to znowu ja u mnie juz o wiele lepiej przyzwyczailem sie ze mam to dd , lekow takowych brak. Ale niestety jak już odbiłem się od nerwicy to zaczeły prześladować mnie czarne scenariusze dotyczące czegokolwiek, znajomych etc nie są to takie typowe straszaki na zasadzie ze kogos zadzgam czy cos tylko po prostu takie depresyjne ze caly swiat robi mnie pod prącie, nie moge nikomu zaufac bo odrazu mam jakies jazdy ze mnie radośnie! na kase albo cos ;x :/ jak sobie z tym radzic