Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Cukrzyca czy nerwica?

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
tapurka
Dyżurny na forum Odważny VIP

30 lipca 2018, o 10:22

Czy to prawda że cukrzyca i nerwica mogą dawać podobne objawy? Mam stan przedcukrzycowy i częste hipoglikemie, i gubię się w tym co jest nerwicą a co nie jest?
you infected my blood
Awatar użytkownika
bbea
Forumowy szyderca

30 lipca 2018, o 20:06

tapurka pisze:
30 lipca 2018, o 10:22
Czy to prawda że cukrzyca i nerwica mogą dawać podobne objawy? Mam stan przedcukrzycowy i częste hipoglikemie, i gubię się w tym co jest nerwicą a co nie jest?
Nie wiem jakie masz objawy, ale mi się nie chce wierzyć ze takie objawy jak ja mam mogłaby cukrzyca spowodować:)
Awatar użytkownika
Celine Marie
Zarejestrowany Użytkownik

30 lipca 2018, o 20:11

Znam kilku cukrzyków i nie mają nerwicy,to nie to ;) chociaż wiadomo,że nerwa i jej objawy pasują do multum chorób
"Już nie pamiętam prawie
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic

Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
ODPOWIEDZ