kochani prosze powiedzcie mi czy w nerwicy jst tez mozliwe aby robilo sie ciemno przed oczami czasem na moment a czasem dluzej, boje sie ze w koncu od tego upadne i strace swiadomosc. najgorzej jest jak dostaje atak paniki albo nagle mi zaczyna serce bic i zaczynam sie bac, wtedy czuje scisk w glowie i robi mi sie ciemno przed oczami na krotki moment.
czy to moze byc poczatek utraty swiadomosci?
strasznie sie tego w ostatnich dniach boje bo mi sie tak zrobilo pare dni temu mocniej
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
ciemno przed oczami :(
-
- Administrator
Zrobiło się mocniej i się boisz, czyli jak to właśnie bywa w nerwicy, stało się weszło w podświadomość i teraz boimy się.
Tak, w przypadku nerwicy mogą się pojawiać mroczi przed oczami, plamy, i chwilowo robi się ciemno, może to być spowodowane cisnieniem szybującym w górę, też mi się to zdarzało.
Nie bój się to efekt wizualny, nie zemdlejesz w nerwicy skoro nigdy do tej pory nie zemdlałaś, świadomości też nie stracisz.
Tak, w przypadku nerwicy mogą się pojawiać mroczi przed oczami, plamy, i chwilowo robi się ciemno, może to być spowodowane cisnieniem szybującym w górę, też mi się to zdarzało.
Nie bój się to efekt wizualny, nie zemdlejesz w nerwicy skoro nigdy do tej pory nie zemdlałaś, świadomości też nie stracisz.
Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)