Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Brak konkretnej diagnozy
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Hej! Już kiedyś poruszałam swo j temat na forum ale chciałabym z kimś z Was jeszcze kilka kwestii omówić i zapytać co myślicie
otóż.. po zażyciu mefedronu (jednorazowa akcja) chyba nabawilam się podczas tej fazy dd plus mocnej mega mocnej euforii po 2 dniach minęło następnie wszystko było ok i kiedy po 4 tyg wróciłam z siłowni nagle mnie odcielo.. (jakbym przeżywała podobna faza,uczucie oderwania od moich mysli,brak kontroli nad nimi,ogromny lęk wtedy przed zwariowaniem plus kaszel tak i sam jak po mef i źrenice jak 5 złotych:p ) takie "oderwanie" chcoiaz nie wiem czy tak to można nazwać bo nigdy nie straciłam kontroli nad sobą trwało w mocnej fazie kilka dni , pozniej doszły lęki o opetaniu ( do tego już doszłam dlaczego akurat ten lęk i z nim walczę) bylam u psychiatry nie stwierdził nic konkretnego powiedział że może zaburzenia lękowe i mzoe być to po tym mef,jednak najpierw zlecił zrobic wszystkie badania. Oprócz jakis natretow (niezbyt mocne) i lęków (do ogarniecia już teraz) mam takie objawy : po wstaniu biało przed oczami i zawroty głowy pogorszenie wzroku, bóle głowy nasilone po wysilku (ćwiczę ciężko od 4 lat siłowo),czestomocz od pół roku nerki zdrowe , kiwanie się ciała (w pierwszych dniach najgorsze) uczucie czasami jakbym była na rollercosterze i mialam to od jakiegoś czasu plus ból kości ogonowej od ponad pół roku.. myślicie że nerwica? Mam neurologa na 17 dopiero i reszte badań.. psychiatra zebym się nie męczyła dał mi lek escitalopram ( po 5mg czuje sie jak po kokainie jestem nadpobudliwa itd dzownilam czy odstawic kazał jeszcze poczekać kilka dni)no i jeszcze dał mi jakis cloranxen to po nim zwala totalna. Powiedzcie mi czy zeby dojść do diagnozy musze przejść wszystkie badania czy serio już mogę śmiało powiedzieć że to nerwica

-
Moze jeszcze dodam ze wczesniej mialam jakies zapalenie kosci krzyżowa biodrowej plus rwe kulszowa i to nie zostało tez trafnie zdiagnozowane a nie miałam nigdy zrobionego tomografu ani żadnych z takich głębszych badań. Zastanawia mnie kwestia tego czy to typowa nerwica ( bo czytając forum tak mi się wydaje,objawy podobne) czy jednak może jakiś problem neurologiczny plus nałożenie kilku innych czynników stres, ciężkie treningi, dużo wspomagaczy ( kofeina i energetyki) i ten mefedron nieszczęsny..
-
Cześć, myślę że badania nie wiele w tej kwestii wyjaśnia, mefedron mógł cię trochę rozregulowac, wystraszyc, poprostu daj sobie czas żeby odpocząć bo to też wcale nie musi być nerwica, poprostu zwykle przemęczenie po uzywce i głowa musi trochę się zregenerować. Daj sobie czas, dobra lekka dieta, megnez, stop używkom zdecydowanie. Po kilku tygodniach powinno zacząć się poprawiać, uszy do góry 

Per aspara ad astra
-
p.karnia1 pisze: ↑25 sierpnia 2018, o 18:57Cześć, myślę że badania nie wiele w tej kwestii wyjaśnia, mefedron mógł cię trochę rozregulowac, wystraszyc, poprostu daj sobie czas żeby odpocząć bo to też wcale nie musi być nerwica, poprostu zwykle przemęczenie po uzywce i głowa musi trochę się zregenerować. Daj sobie czas, dobra lekka dieta, megnez, stop używkom zdecydowanie. Po kilku tygodniach powinno zacząć się poprawiać, uszy do góry![]()
Bardzo dziękuję za opinie

-
Jako gość obyty w uzywkach dobrze radzę, nie korzystaj bo masz skłonności jak widzisz do badtripow a odkręcić się później z tego bardzo ciężko. Lepiej się żyje bez tego, w pewnym wieku to człowiek rozumie
ciesz się poprawą i odpoczywaj 

Per aspara ad astra
-
Kiedys miałam epizody ze lubialam cos "wciągnąć" czasem (gowniarska głupota) teraz 5 lat nic zupełnie nie tknelam i na wakacjach się skusiłam.. weszło mi ale zdecydowanie za mocno bo tak jak pisałam najpierw euforia i to bardzo duża pozniej dziwne odrealnienie. No głupota ale czasu nie cofne

-
Poczytałam o bad tripie wiecej i faktycznie.. moze dlatego ze mialam zle nastawienie zbey to brac (tak wiem,tez nie wiem dlaczego więc wzielam
♀️)bo kiedyś mialam "pociągi" i po prostu silnie emocjonalnie to przeszłam +mialam zle nastawienie na faze Stąd pojawiły się stany lękowe i dd lekkie po mef,tak myślę 
-
Tak mocno na początku to 2 tyg teraz nie wiem z 5 ? Stany lękowe ustępują, nie wiem czy przez leki czy przez to że sobie tłumaczę wszystko realnie bo na początku to myślałam że już zeswirowalam przez 2 dni pierwsze 
-
5 tygodni to krótki okres żeby odrazu decydować się na leki, leki są ok, ale to taka trochę ostatecznośc jak objawy są męczące utrudniają życie i trwa to już dłuższy czas. Myślę że powinnaś dać sobie troszeczkę czasu na dojście do siebie bez leków bo coś mi się wydaje że sam detox wystarczy. A jeśli objawy dalej będą męczyć zawsze do leku można wrócić
a jak długo bierzesz i ile tego esci?

Per aspara ad astra
-
Brałam cloranxen 5mg i mialam od razu esci wrzucić ale nie dałam rady tak tego łączyć wiec bralam cloranxen solo tyg i zeszlam i przeszłam na esci tez 5mg ale wczoraj tak mnie poklepalo to że myślałam że mam już ten zespół serotoninowy
dzisiaj wzielam pół tabletki zeby zobaczyc jak będzie i w sumie to trochę przez chwilę mialam jakies lęki nieuzasadnione i rozdrażnienie, wiec nie.wiem czy brać czy nie
♀️ ogólnie nie miałam nigdy takich problemów dlatego zdecydowałam się na leki bo chce już normalnie funkcjonować jak zawsze 
-

Per aspara ad astra