Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Bolesne menstruacje
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Hej dziewczyny chciałam się was zapytać i poradzić o miesiączki bo ja zawsze odczuwam ból w krzyżu przed miesiączka w czasie owulacji i przed okresem ostatnią wizytę miałam w maju i wszystko ok cytologia ok.Miesiaczki co 28 czasem 30 dni trwające 3 Max 4 dni.Niewiem co mam robić bo dziś umieram a jeszcze NACZYTALAM się o endometriozie i teraz boję się że ja mam może która coś powie czy tylko ja tak zdycham
-
Bardziej narzekam na krzyż niż brzuch.Dodam że jestem przebadane pod kątem krzyża i neurolog twierdzi i fizjoterapeuta że wszystko ok i nic groźnego ż krzyżem także już sama niewiem czy to też z nerwy może być
- Zestresowana
Chyba raczej nie z nerwy. Tzn. pod wpływem nerwicy jesteśmy wrażliwści na ból i odbieramy go mocniej, ale same w sobie bolesne okresy raczej nie będą od zaburzenia. Spróbuj może sobie zbadać hormony, tylko tutaj jest trochę zabawy, bo trzeba iść badać kilka razy w różnych dniach cyklu
- Celine Marie
Z nerwy jak najbardziej,mnie boli masakrycznie krzyż .Odkąd mam nerwicę bardzo cierpię tydzień przed,w trakcie i jeszcze tydzień po! To jest niepojęte
Wcześniej nic takiego nie miało miejsca,że byłam obolała, a psychicznie totalnie zjechana ,teraz boję się co miesiąc okresu,bo wiem,że będzie zgon-chore

"Już nie pamiętam prawie
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
- Ptasiek
Nie. Ja tez mam czasami bol krzyża. Moja znajoma również. Wydaje mi sie, ze po prostu tak masz. Endometriozę mam. Do przeżycia. To znaczy teraz spi od 7 latZałamana89 pisze: ↑9 lipca 2018, o 20:30Hej dziewczyny chciałam się was zapytać i poradzić o miesiączki bo ja zawsze odczuwam ból w krzyżu przed miesiączka w czasie owulacji i przed okresem ostatnią wizytę miałam w maju i wszystko ok cytologia ok.Miesiaczki co 28 czasem 30 dni trwające 3 Max 4 dni.Niewiem co mam robić bo dziś umieram a jeszcze NACZYTALAM się o endometriozie i teraz boję się że ja mam może która coś powie czy tylko ja tak zdycham

No healing without feeling
-
Hmm nie wiem co robić cały czas mam w głowie ta endometrioza bo chce mieć dzieci a ja już przewiduje czarny scenariusz.Nikt nie wierzy że okres tak może bolec:(
-
Hmm nie wiem co robić cały czas mam w głowie ta endometrioza bo chce mieć dzieci a ja już przewiduje czarny scenariusz.Nikt nie wierzy że okres tak może bolec:(
- Zestresowana
No to po co czytałaś? Załamana, widzisz, sama widzisz, że naczytałaś się i przez to przewidujesz czarny scenariusz. Jesteś świadoma tego mechanizmu. Teraz tylko spróbuj się nie nakręcać i podejść do tego z dystansemZałamana89 pisze: ↑10 lipca 2018, o 05:50Hmm nie wiem co robić cały czas mam w głowie ta endometrioza bo chce mieć dzieci a ja już przewiduje czarny scenariusz.Nikt nie wierzy że okres tak może bolec:(
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Ja się staram nie czytać już wszystkiego bo można zglupieć...skoro lekarz nie zauważył że masz endometriozę to jej nie masz.Nie wmawiaj sobie tego.Olej myśli i to co piszą.
Ha mam bardzo mocne bóle krzyżowe przy okresie i brzucha.Pisalam Ci.Ale nie biorę do siebie tego że mogę mieć Endo....tym bardziej że siostra ma.
Ha mam bardzo mocne bóle krzyżowe przy okresie i brzucha.Pisalam Ci.Ale nie biorę do siebie tego że mogę mieć Endo....tym bardziej że siostra ma.
Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
✌
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"