Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Ból piersi i zgrubienie????
-
- Odważny i aktywny forumowicz
Hej, bardzo się martwię, ponieważ przed okresem odczuwam tkliwość lewej piersi, odczuwam też duże zgrubienie i to to mnie martwi, tylko jest to dziwne bo raz to jest wyczuwalne, raz nie. Już oczywiście sobie wkrecam najgorsze, ciągle się macam czy to jest czy tego nie ma, ciągle o tym myślę. Jak mnie nie boli to ok, ale jak tylko odczuwam bok odrazu się nakręcam. Znowu się boje. Może któraś z Was dziewczyny miała coś podobnego.
-
- Odważny i aktywny forumowicz
Ja mam taki problem od ponad 10 lat. Po prostu boli mnie lewa pierś. Badałam to już wiele razy i wszystko ok. Na początku bałam się mega i biegałam na usg. Ale zawsze wychodziło ok a ból czasami się pojawia. Zgrubienia to ogólnie taka budowa piersi. Ale warto zbadać
Everything will be ok in the end. If it’s not ok, It’s not the end.
Ed Sheeran
Ed Sheeran
- Juliaaa78569
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Ja też miałam coś takiego. Swego czasu też sobie wkręcałam niewiadomo co. Ale poszłam na USG i wyszedł mi tylko gruczolowłókniak, nic poważnego i miałam dwa zabiegu biopsji i mi wycięli wszystko i jest teraz wszystko okej.
Po prostu jeżeli Cię to martwi to idź na USG i po sprawie
Po prostu jeżeli Cię to martwi to idź na USG i po sprawie