Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Bol calego ciala zwlaszcza przedramion i ud...
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Witam ja znowu z zapytaniem. Otoz czy ktos sie borykal z takim bolem jak w opisie? Czuje sie jakbym byla poobijana,ale zadnych siniakow nie mam nic ani sie nie uderzylam to na bank. Takie wrazenie jakby skora byla tak wrazliwa na dotyk... I ogolnie kurcze no kazdy cm ciala mnie boli... Symptomy ciagle sie zmieniaja jedne mijaja drugie sa i nowe dochodza. Zawroty jak byly tak sa, tiki miesniowe sa ( chociaz juz mniejsze), nadwrazliwosc na sztuczne switalo jest ( tv, komputer) i do tego czuje sie teraz jajk 100letnia kobieta o ile one sie lepiej ode mnie nie czuja... Gdzie sie nie dotkne to mnie boli odechciewa sie juz doslownie, az momentami poprostu rycze z bezradnosci 

-
Ja wiem,ale kurcze ciezko tak nie przejmowac sie jak wiecznie boli
juz wolalam te wibracje pod stopami niz taki bol to jest jakas masakra. W zwiazku tez zaczyna mi sie chrzanic przez te wszystkie objawy,bo wiecznie cos zamiast sie cieszyc zyciem ( poltora roczna corka) to ja jak babcia zero radosci z zycia... Ilez mozna no 

- schanis22
Diana ja Ci powiem zacznij leczyć to co chore tzn stan emocjonalny , złe myśli , wtedy objawy miną a to co opisałaś to typowe w nerwicy .
W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
-
W chwilach racjonalnego myslenia tak podchodze do tego ale jednak wiekszosc dnia gore bierze strach,ze cos sie dzieje, ale ilez mozna chodzic do lekarzy, lekarz juz na moj widok rece rozklada doslownie... I za kazdym razem bada oczywiscie ale mowi o psychice ja tez to wiem,ale wlasnie ten lek,ze cos sie dzieje niby jest troche lepiej niz bylo jakies pare miesiecy temu, ale kurcze ciezko to idzie naprawde ciezko. No i ten bol... W nocy zasnac nie moglam, przepraszam,ze tak zatruwam ,ale nie wiem z kim porozmawiac z kim kto mnie zrozumie, bo moj chlopak ma juz dosc ... I tak sie zamykam w sobie, robiac dobra mine do zlej gry a wszystko siedzi we mnie i mecze sie z tym 

- myszusia
- Odważny i aktywny forumowicz
Diana spróbuj się zrelaksować. Ciepla kapiel,ćwiczenia rozluzniajace,możesz tez posmarować się maścią przeciwbolowa. Mysle,ze powinno ukoić bol no i przede wszystkim pracuj nad sobą. Powodzenia 

" W życiu wygrywa tylko ten,kto pokonał samego siebie. Kto pokonał swój strach,swoje lenistwo,swoją nieśmiałość"
- aveno
Diana mam podobnie, ale u mnie zazwyczaj trwa dwa dni. Nie wiem co to i w sumie mnie nie obchodzi juz :p.
Ja sie ratuje masciami przeciwbolowymi albo rozgrzewajacymi. Ja mam to w kolonach i zgieciu lokci w wewnetrznej stronie, rozlewa sie az do palcow .. taki rwacy, ciagnacy bol ... moze cos ze stawami, zauwazylam tez ze mialam to glownie jak spinalam miesnie przedramienia z nerwow co mi weszlo w taki tik i wtedy po jakims dluzszym czasie mialam taki rwacy bol wlasnie, nie moglam az reki trzymac normalnie tylko do gory wtedy mniej bolalo.
Moze spinasz jakos miesnie?
Ja sie ratuje masciami przeciwbolowymi albo rozgrzewajacymi. Ja mam to w kolonach i zgieciu lokci w wewnetrznej stronie, rozlewa sie az do palcow .. taki rwacy, ciagnacy bol ... moze cos ze stawami, zauwazylam tez ze mialam to glownie jak spinalam miesnie przedramienia z nerwow co mi weszlo w taki tik i wtedy po jakims dluzszym czasie mialam taki rwacy bol wlasnie, nie moglam az reki trzymac normalnie tylko do gory wtedy mniej bolalo.
Moze spinasz jakos miesnie?