Cześć, nie znalazłem lepszego działu na ten temat.
Szukam osoby, która miała BAKTERYJNE zapalenie prostaty. Jeśli jest jakaś duszyczka to niech da znać, mam parę pytań.
Pozdrawiam.
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Bakteryjne zapalenie prostaty
- Szembek
- Zarejestrowany Użytkownik
Jeśli nikt się nie zgłosi z bakteryjnym, to może będziesz miał pytania do osoby, która przeszła niebakteryjne zapalenie prostaty.
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Zrobić badania w Warszawie w BadBaku albo najlepiej zamówić test Microgen ze Stanów.deks pisze: ↑26 lipca 2021, o 12:10Witam , borykam się od kilku mies z zapaleniem prostaty ciężko określić czy bakteryjne czy nie ale wszystko wskazuje ze to nie bakteryjne zapalenie . Były antybiotyki 2x po 3-4 tyg następnie posiewy nasienia i czysto , w moczu również czystko , tydzień temu zrobiłem badanie wydzieliny z prostaty i również nic nie znalezionoczy 3 dniowy brak wtrysku przed badaniem wydzieliny prostaty był wystarczający , sex był lecz bez wytrysku
Co dalej z tym robić bo prostata boli a przy masażu gruczołu nie czułem gorszego bólu w życiu
Wysłać partnerkę na badania może u niej coś wyjdzie czy ponownie zrobić masaż prostaty i badanie wydzieliny plus posiew nasienia ?
Dodatkowo od kilku dni jakies czerwone kropki wyskoczyły ja żołędziu może tu leży przyczyna?
Co dalej powtarzać badania z wymazu prostaty , czy wysłać dziewczynę na badania może szybciej u niej by coś wykryto czy powtórzyć u siebie badanie wymazu z prostaty ? A może całkiem fizjo czy osteopata i praca nad dnem miednicy.
Czy ktoś moze pił mieszankę na prostatę Prostamherbs https://kredensziolowy.pl/produkt/prostamherbs/ ? Czy ziola pomogły?
https://www.czlowiekczujacy.pl
Niestety nie jestem w stanie odpowiadać na wszystkie wiadomości na priv, dlatego zrobiłam bloga.
Niestety nie jestem w stanie odpowiadać na wszystkie wiadomości na priv, dlatego zrobiłam bloga.