NOGAMI !Jerry pisze:Czyli jak ma podejść???
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
250 dni to trwa ... pomocy
- Kamień
- Odburzony i pomocny użytkownik
-
- Gość
Może to coś z tym płatem czołowym no naprawdę. Ja jak próbuje zasnąć albo obudzi się poprostu nie dajevsie uspokoić człowiek. Boje się. Wczoraj wróciłem z wesela o 3 to była męczarnia. Spać a jednocześnie wiedziałem ze w domu nie usne bo te lęki. Boże spałem 3 godziny z takim lekiem się obudziłem.potem próbowałem jeszcze drzemalem ivza każdym razem z lękiem budzilem się. Kur... To co robić. Żeby tego leku nie było po spaniu.
-
- Gość
Z wesela? I ty masz taki stan olbrzymi?! Ja pier*** manfred Ty "Oszukisto" teraz przynajmniej wiem że marudzisz jak baba i nie masz tych lęków takich jak mówisz, po prostu wszystko wyolbrzymiasz.
-
- Gość
Ale słuchaj.bylem ale.cały czas w.lęku siedziałem poprostu jeździłem samochodem do domu chodź.na trochę po coś tam. Jadąc do domu dzwoniłem do.jednej osoby płakałem bo nie mogłem.wytrzymać. Siedziałem nic.nievcxailem boże lękivzawroty głowy
. Cakyvczas.chciałem gdzieś chodzić tu i.tam
A dziś od nowa to.samo. Poprawiny jeszcze a.ja z łóżka nie mogę wstać.za.bardzo...
. Cakyvczas.chciałem gdzieś chodzić tu i.tam
A dziś od nowa to.samo. Poprawiny jeszcze a.ja z łóżka nie mogę wstać.za.bardzo...
-
- Gość
Ruszaj dupe i nie marudz, raz raz raz raz. Lęk Cie nie zabije, serce Ci nie wyskoczy.
- Kamień
a czy ty musisz za przeproszeniem robić z siebie taką ofiarę? facet jesteś czy nie?! jeszcze powiedź, że na weselu w koło trąbiłeś co Ci jest...
-
- Gość
Nie gadałem nikomu. Lek może nie zabije ale poprostu to jest to ze to spanie dlaczego przy wybudzeniu mam taki atak. Jak by ktoś z boku to obserwował to opętany jak bym był.
- Kamień
Powiedzieć Ci dlaczego tak Ci się dzieje? 

-
- Gość
Powiedz. Ja bym mógł jakoś nad tym zapanować ale to wybudzenie ze.snu jest jak opętanie i to mnie rozkłada.
- Joana
- Zarejestrowany Użytkownik
W dzien sie jakos trzymałam tylko z tak jak ty nie moglam zapanować nad porannym lekiem i wybudzaniem .Mialam tak kilka miesięcy .Pomogl mi lek ,śpię jak zabita ,na dzien dostalam depralin .Leki zaczely działać po 4tyg ,choc ten na noc od razu ,troche mnie przymulił ,ale tylko na tydzień .Oprocz tego te forum i terapia .
-- 19 kwietnia 2015, o 14:26 --
Lekarz twierdzi zecani jeden ani drugi nie uzależnia .Jeden i drugi to antydepresanty ,z tym ze depralin to ssri .Ten drugi dostalam po to żeby niwelowal skutki uboczne ssri i zebym mogla spac i jesc ,bo schudłam i nie miałam nadal apetytu .
-- 19 kwietnia 2015, o 14:26 --
Lekarz twierdzi zecani jeden ani drugi nie uzależnia .Jeden i drugi to antydepresanty ,z tym ze depralin to ssri .Ten drugi dostalam po to żeby niwelowal skutki uboczne ssri i zebym mogla spac i jesc ,bo schudłam i nie miałam nadal apetytu .
-
- Gość
Chciałbym jakiś lek na sen ale.taki który nie uzaleznia. Bo ten zolpic taki jest no wczoraj go nie brałem.
-- 19 kwietnia 2015, o 13:29 --
Ile te lęki miałaś przy tym wybudzeniu masakra to jestnstraszne w.co ja się wyjeba....
-- 19 kwietnia 2015, o 13:29 --
Ile te lęki miałaś przy tym wybudzeniu masakra to jestnstraszne w.co ja się wyjeba....
- Joana
- Zarejestrowany Użytkownik
Leki od kilku miesięcy ,od grudnia ,tak wiec jakies 4 miesiące .Nie mam ich od kiedy zaczelam brać keki ,bo tez nie moglam nad tym zapanować
.Xanax osobiście wywalilam ,wzielam tylko pól tabletki a dalej to sie balam .
.Xanax osobiście wywalilam ,wzielam tylko pól tabletki a dalej to sie balam .